2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011459 بازدید | 15504 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم، پسر منم ۵ سالشه دندون جلوش لق شده، خیلی نگرانم، یعنی ممکنه بلوغ زودرس بگیره؟

عزیزم خیلی ها میگن ربط نداره ولی طبق تجربه خودم و چند نفر دیگه ربط داره ..قدو هیکلش به سنش میخوره یا درشته؟؟اگه نگرانی دکتر غدد ببر 

دختر من خیلی زود دندون شیری هاش افتاد و تا 9 سالگی کل دندوناش اصلی شده بود دندانپزشک میگفت سن دندونیش  12 هست ولی 9 سالش بود ولی خودش ریز و کم وزن بود و بلوغش از 10/۵ سالکی شروع شد و همیشه تاخیر استخوانی داشت هیچ ربطی دندون به زمان شروع بلوغ نداره

مسال اول برای دخترم دیفرلین هر 28 روز تزریق شد سال دوم دیفرلین هر سه ماه البته دکتر گفت دیفرلین 11/۵ضعیف تر هست ولی دخترم مشکلی باهاش نداشت و بلوغش شروع نشد ولی شنیدم دیفرلین 6 ماهه هم هست کسی تجربه اش داره اصلا تو بازار موجوده؟ میخوام یکی بزنم بعد از 6 ماه دیگه بلوغ شروع بشه؟

عزیزم خیلی ها میگن ربط نداره ولی طبق تجربه خودم و چند نفر دیگه ربط داره ..قدو هیکلش به سنش میخوره یا ...

ممنون که کمکمم میکنید، قد و هیکلش نه بزرگ نیست اتفاقا یه کیلو هم وزنش کمه، کلت قد و هیکلش متوسطه، من و باباش هم لاغریم هر دو

دختر من خیلی زود دندون شیری هاش افتاد و تا 9 سالگی کل دندوناش اصلی شده بود دندانپزشک میگفت سن دندونی ...

اا ممنون از لطفتون، ببخشید دختر شما زود به بلوغ رسیده؟

دختر شما از چند سالگی علاعم بلوغ داشت؟؟

دختر من ۸ سال و نیمش بود که سینش جوانه زد کلاس دوم بود متولد آذر ۹۳ هست.بردم دکتر صفاری قزوین که متخصص غدد هست .آزمایش گرفت و عکس مچ .گفت سن استواخینش ۳ سال بیشتره و آمپول بزنید وگرنه اگر قد خودت بشه.من ۱۵۷ هستم شوهرم ۱۸۶ .

خواهرشوهرم هم ۱۶۴ هست.خلاصه ترسیدم نزدم. الان کلاس چهارم هست تازه ۱۰ سال رو تموم کرده .هیچ دارویی ندادم ورزش هم نمیره .قدش ۱۴۶ هست .همش میگم خدا کنه لااقل کلاس پنجم پریود بشه که قدش از ۱۵۰ بالاتر باشه.شماره پاش مثل من ۳۸ هست و داره ۳۹ میشه .هیچی دیگه تازه به فکر افتادم قدش رو ماهانه بگیرم و طناب بزنه و شیر و بادام میدم بهش .قدش یک خط بالای مانگین نمودار هست .خدا کنه حداقل ۱۶۰ بشه