2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1010705 بازدید | 15482 پست

[QUOTE=355451739]کار خوبی کردی بنظرم با توجه به اینکه هنوز وقت داره تا میتونی تلاشت بکن شک نکن به ۱۶۰ میرسه انشالله[/QU

امیدوارم که قد بکشه . و دختر سما هم مشکلی نداشتە باشه و رشد عالی داشتە باشه 

[QUOTE=355451739]کار خوبی کردی بنظرم با توجه به اینکه هنوز وقت داره تا میتونی تلاشت بکن شک نکن به ۱۶ ...

ممنونم الان من بیشتر از قد نگران اینم مشکل هورمونی نداشته باشه

براش عجیب بود چرا بلوغ شروع نشده سن استخوانی انقدر رفته بالا

واقعا نمیدونست چی بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرش در مورد اینهمه اختلاف سن استخوانی با تقویمی چی یوذخیلی خوبه اینطوری تجربیات و نظرات دکترای مختل ...

سن استخوانی دخترم دوسال جلوتر ،

زمانیکه ۸ سال و نیم بود سن استخوانی ۱۰ و نیم بود 

گفت چون بلوغ شروع شده سن استخوانی جلو افتاده گفت این جلو بودن سن استخوانی تاثیر خوبی روی قد نمیزاره 

ولی گفت شاید بلوغ کند پیش بره و شاید بلوغ توی همین مرحله متوقف شد و چند سالی طول کشید 

حتی گفتم دکتر دیگه ای گفته قد دخترم ۱۴۸ میشه گفت الان اصلا نمیشه قطعی نظر داد باید ببینیم بلوغ چطور پیش میره 

و اینکه گفت ورزش روند بلوغ رو کند می‌کنه 

یه حرکت کششی هم گفت روزی ۶۰ بار انجام بده

همون حرکتی که دست رو بالای سر نگه می‌داری و بدن رو رو به بالا می‌کشی 

سن استخوانی دخترم دوسال جلوتر ،زمانیکه ۸ سال و نیم بود سن استخوانی ۱۰ و نیم بود گفت چون بلوغ شروع شد ...

میشه بهم بگی چه حرکتیه عکسش تو کوگل میتونی دانلود کنی بهم بفرستی بی زحمت ممنون میشم

این ۲۵ سانت برای همه یکسانه؟امکان نداره مثلا ۱۵-۲۰ باشه؟اگر رشد موهای زاید بلوغ حساب کنیم پس دختر من ...

نه موی زاید بلوغ حساب نمیشه ، فقط رشد سینه 

دختر من از ۷ سال و نیم رشد موی زاید داشت رفتم دکتر آزمایش هورمون و سونو داد بلوغ نبود ولی همون موقع سن استخوانی باز دوسال بیشتر بود ۹ و نیم بود، که دکتر گفت این یعنی بلوغش زود شروع میشه ، که دقیقا یکسال بعدش تو سن ۸ سال و نیم سینه ی دخترم جوونه‌زد 

راستی هورمون های غدد فوق کلیوی هم چک کرده دکتر ؟

چون برا دختر من تا موی زاید دید و سن استخوانی که دوسال بیشتر بود بدون اینکه سینه جوانه بزنه گفت شاید ازغدد فوق کلیوی 

باشه که نبود 

نه موی زاید بلوغ حساب نمیشه ، فقط رشد سینه دختر من از ۷ سال و نیم رشد موی زاید داشت رفتم دکتر آزمایش ...

احتمالا همین ازمایش رو براش نوشته باشه نمیدونم

انشالله که خیره عزیزم

بهترینها برای بچه هامون پیش بیاد

سلام عزیزم خوبی نگران قد کشیدن دخترت بودی ، دختر منم از تیرماه که قدش 130 بود تا الان اصلا قد نکشیده ...

سلام عزیزم که گفتی الان که فکرشو میکنم دخترم پارسال همین موقع هم قدش متوقف شد .. فروردین و اردیبهشت خوب قد می‌کشه زمستون هم خوبه ولی تابستان اصلا

شاید ما زیادی حساسیم و به بچه هامون گیر میدیم امروز دخترم میگفت مامان تو مشگل داری .من با قد خودم مش ...

عزیز دلم🥲🥲🥲بخدا که ما بچه هامون رو با این رفتارامون عصبی میکنیم من روانی کردم بچمو بمیرم براش

دوستان سلاممن امروز رفتم مطب دکتر مرجان شکیبابه شدت شلوغ ساعت ۶ رسیدم مطب و دقیقا ۹ خارج شدیمسن استخ ...

سلام انیل جان تو این 18 ماه چند سانت قد کشیده؟؟  منظورتون درست متوجه شدم یعنی تو 18 ماه فقط 1 سال سن استخوانی بالا تر رفته؟؟ اینجوری ک خوبه زیاد بالا نشده  

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......