2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1003827 بازدید | 15298 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۲ فکر نکنم باشه به ۱۱ سال بیشتر میخوره

مامان مهرسا جان. یه سوال برام پیش اومده.  فک کنم شما هم دخترتون سن استخوانیش ۱۱ بود که بلوغ رو متوقف کردید درسته؟ پس چرا میگن برای دختر من دیره؟ بخاطر اینکه پریود شده؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

به منم گفتن سن استخوانی12 سال. ده سال و دوماه بود بعد پریودتوقف زد الان ده سال و پنج ماهه.قد الان ...

جدیییی میگین

ممنون خدا خیرتون بده

بالاخره یک نفر پیدا کردم بعد پریود توقف زده باشه

اونوقت چقدر قد کشید دخترتون و سن استخوانیش بالا نرفت؟

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

مامان مهرسا جان. یه سوال برام پیش اومده. فک کنم شما هم دخترتون سن استخوانیش ۱۱ بود که بلوغ رو متوقف ...

بله پریود شدن میگن دیر 

من یادم سنو و آزمایش ها ک نشون دکتر دادم گفت چند ماه دیگه میاوردیش اصلا براش آمپول تاخیر نمیزدم چون دیر میشد 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسا جان. یه سوال برام پیش اومده. فک کنم شما هم دخترتون سن استخوانیش ۱۱ بود که بلوغ رو متوقف ...

دختر منم حدود ۶ ماه میخواست تا پریود بشع

بله پریود شدن میگن دیر من یادم سنو و آزمایش ها ک نشون دکتر دادم گفت چند ماه دیگه میاوردیش اصلا براش ...

عجب!

کاش تابستون سونو داده بودم

خدا لعنت کنه دکترشو

برای ۱۷ مهر سونو نوشت. ۱ مهر لک دید بچه م😔

حالا بنظرتون من چکار کنم؟

عجب!کاش تابستون سونو داده بودمخدا لعنت کنه دکترشوبرای ۱۷ مهر سونو نوشت. ۱ مهر لک دید بچه م😔حالا بنظ ...

منم ۲ تا دکتر اهوازدمثلا فوق تخصص بودن می‌بردم اونم ۳ سال

میگفتن آمپول نمیخواد بچه طبیعی همه چیزش تازه دختر من خییلی کوچیک تر دختر شما بود

آخر سر بردم اصفهان اونجا براش آمپول نوشت  

اگ تصمیم ت گرفتی بزنی دیگه نباید شک کنی اگ شک داری وارد پروسه ش نشو چون واقعا روح روانت بهم میریزه 

به نظرم عوارض تاخیر پریود از کوتاه قدی کمتر  

قد برا بچها الان خیلی مهم تا نسل ما

اگ درمان نکنی قدش ۱۵۰ تا ۱۵۴ میشه  

دیگه خودت باید تصمیم بگیری

به منم گفتن سن استخوانی12 سال. ده سال و دوماه بود بعد پریودتوقف زد الان ده سال و پنج ماهه.قد الان ...

دقیقا برای دختر منم ده سال و دو ماه همین بود یازده و نیم تا دوازده من شش ماهه میزنم امپول رو دکتر دخترتون نگفته تا چه سنی یا چه مدت باید امپول بزنه

دقیقا برای دختر منم ده سال و دو ماه همین بود یازده و نیم تا دوازده من شش ماهه میزنم امپول رو دکتر دخ ...

مممنونم 

انشالله سلامت باشه

منم ۲ تا دکتر اهوازدمثلا فوق تخصص بودن می‌بردم اونم ۳ سالمیگفتن آمپول نمیخواد بچه طبیعی همه چیزش تاز ...

دقیقا درسته

اگر پریود نشده بود که ۱۰۰ درصد میزدم

چون پریود شده شک دارم

داروخانه روبروی بیمارستان مفید تو شریعتی داره من از اونجا گرفتم

مرسی عزیزم❤️