2777
2789
عنوان

نمیخوام برم گردش🤦🏻‍♀️😭

72 بازدید | 5 پست

قراره فردا یه  گردش دوروزه بایه فامیلی که دوس ندارم باهاش برم تفریح بریم  به مامانم گفتم نمیام شما برید خوش بگذره  دعوا راه انداخته میگه بایییید بیاییی 

به زورم شده میبرمت خب من نمبخوام برم 😭😭😭

الانم اون  باهام قهر کرده 

چیکار کنم چرا درکم نمیکنن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

19

می دونم سخته، بالای ۱۸ سال خیلی زور داره ادمو مجبور کنن جایی بره که نمی خواد 

ولی بعضی وقتا چاره ای نیست. یه دو روزو تحمل کن، راحت تر بگذره، تموم میشه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یادمه بچه مدرسه ای بودم منو مجبور میکردن بریم مسافرت من اصلا از مسافرت  و گردش خوشم نمیاد چون خسته میشم حتی موقع پریود.  وای چه عذابی میکشیدم اون موقع تو این گرما.  الان خونه جدا دارم دیگه کاری به من ندارن ولی بچگی ونوجوونی چقدر بهم سخت گذشت. الان به اون موقع فکر میکنم دلم به حال خودم میسوزه چقدر بچگی و نوجوونی زندگی اجبار بود هیچ لذتی نبردم همیشه زندگی اجباری بود الان که خونه جدا دارم راحتم کسی به من گیر نمیده . درکت میکنم ادم وقتی از چیزی خوشش نیاد و ادمو اجبار به اون کار کنن عذاب اوره