2777
2789
عنوان

کسی هست بچش تیک عصبی داشته باشه

1525 بازدید | 58 پست

پسرم الکی الکی چشماشو بهم میزنه دیگه تابلو شده.بردمش چشم پزشکی گفت سالمه.اشک مصنوعی وقطره داده.چکار کنم مبگه بی توجه باش.

زندگیمون رو بهم ریخته.اعصاب ندارم.چجوری بی توجه باشم الکی الکی .البته شامپو خودمون رو رفته بود چندین بار به سرش زده بود وخاک بازی کرده ونکاه به گوشی .که گوشبو ازش گرفتم

میترسم روش بمونه ‌.کسی هست خوب شده باشه

پسر منم خیلییی کم مثلا 

چند روز یکبار چشاشو بهم فشار میده تند تند پلک میزنه 

شوهرمم وقتی عصبانی بشه اینجوریه فکر کنم ب اون رفته 

برام مهم نیست چون شدید نیست زیاد

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ۴ ساله نه دیگه فقط چشماشو مثله برق گرفته ها فشار میده

به خاطر استرس یا خستگیه. شب حتما به موقع بخوره و سعی کنید محیط آرام باشه. خودتون هم خونسردیتون را حفظ کنید، سرزنشش نکنید و حساسیت نشون ندین. چون بچه احساس می کنه و استرس بیشتر میشه. اگه این شرایط را رعایت کنید، بعد از یک مدت خوب میشه.حالا چند روز یا چند هفته

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
به خاطر استرس یا خستگیه. شب حتما به موقع بخوره و سعی کنید محیط آرام باشه. خودتون هم خونسردیتون را حف ...

بخوابه منظورم بود

به خاطر استرس یا خستگیه. شب حتما به موقع بخوره و سعی کنید محیط آرام باشه. خودتون هم خونسردیتون را حف ...

خدا فقط تحمل به من بده.من فکر میکنم دیگه خوب نمشه هنه بچنو مسخره خاهن کرد.دارم دق میکنم .شما روانشاسی

خدا فقط تحمل به من بده.من فکر میکنم دیگه خوب نمشه هنه بچنو مسخره خاهن کرد.دارم دق میکنم .شما روانشاس ...

خب وقتی شما خودت آنقدر استرس داری، بچه هم این موضوع را متوجه میشه و استرس تشدید میشه و تیک هم شدیدتر میشه.

مطمئن باش خوب میشه. در ضمن اگه کسی بخواد یک نفر را به خاطر تیک یا هر چیز دیگه ای مسخره کنه، کاملا بیماره و جدیش نگیرید.

نه روانشناس نیستم.

خب وقتی شما خودت آنقدر استرس داری، بچه هم این موضوع را متوجه میشه و استرس تشدید میشه و تیک هم شدیدتر ...

اره به منم حساس شده.چکار کنم .دلاشوبه دارن لبه مرگم.چندتا دکتر بردمش.فعلا جایی نمیبرمش تا بهتر بشه.

اره به منم حساس شده.چکار کنم .دلاشوبه دارن لبه مرگم.چندتا دکتر بردمش.فعلا جایی نمیبرمش تا بهتر بشه.

به نظرم سعی کن حتما خودت با یک روانشناس خوب صحبت کنی. خودت خیلی استرس داری. مشاور کمکت می کنه

من کم محلی بهش کنم خوب میسع.اخه بچه به این گوچیکی چرا اخه

اصلا فکر کن، چیزیش نیست و ندید بگیر. محیط خونه را هم آروم کن