من 5 سال بچه نداشتم و دکترها میگفتن بچه دار نمیشیم و باید با آی وی اف بچه دار بشیم ولی ما هزینه های آی وی اف رو نداشتیم یادمه روز یا شب عرفه بود از تلویزیون دعای عرفه پخش میکردن و من اون روز با تلویزیون دعای عرفه رو خوندم و اول و آخر و وسط های دعا همش با خدا حرف میزدم و میگفتم خدایا پیش تو کاری نداره همونطوری که به حضرت مریم بدون داشتن شوهر فرزندی عطا کردی همونطوری که به حضرت زکریا و همسرش در پیری فرزند عطا کردی و بهشون یحیی رو بخشیدی به منم فرزندی سالم و صالح عطا کن نزار کارم به آی وی اف بکشه تو میدونی هم پولشو نداریم و هم توان جسمی اش رو ندارم و خیلی میترسم خدایا پناهم بده که جز تو کسی رو ندارم کل دعای عرفه و دعاهامو رو با اشک و با قلب شکسته خوندم خیلی اون شب حالم بد بود و از همه ی دنیا نا امید بودم و تنها امیدم خدا بود خیلی بی پناه بودم بی کس بودم و از ته ته قلب شکسته ام صداش میکردم و هفته بعدش تولد عید غدیر بود و من طبق عادت همیشگی و هر ماه نزدیک پریودم که میشد بی بی چک میزدم ببینم باردارم یا نه و همیشه وقتی میدیدم منفی شده کارم تا چند روز اشک و زاری و گریه بود ولی این بار دیدم بی بی چکم مثبت شد و دوتا خط قرمز شد دستام میلرزید تمام بدنم میلرزید چندتا بی بی چک دیگه زدم و دیدم همش دوخط شد باور نمیکردم و این بار از خوشحالی اشک میریختم اون روز پنجشنبه بود 2 آبان سال 92 بود تعطیل بود و نمیتونستم برم آزمایشگاه آزمایش بدم مجبور بودم تا شنبه صبر کردم ولی هر روز یه بی بی چک میزدم و میدیدم خداروشکر مثبته و شنبه رفتم آزمایشگاه و جوابم مثبت شد و خدا پسر گلم رو بهم هدیه داد که انشاالله همیشه سالم و خوشبخت باشه و باعث شادی قلب من بمونه باعث افتخار و سربلندی من بشه و انشاالله خداوند به همه ی کسانی که در حسرت داشتن فرزند هستن فرزندی سالم و صالح عطا کنه و دلشون رو شاد کنه