2777
2789

من 5 سال بچه نداشتم و دکترها میگفتن بچه دار نمیشیم و باید با آی وی اف بچه دار بشیم ولی ما هزینه های آی وی اف رو نداشتیم یادمه روز یا شب عرفه بود از تلویزیون دعای عرفه پخش میکردن و من اون روز با تلویزیون دعای عرفه رو خوندم و اول و آخر و وسط های دعا همش با خدا حرف میزدم و میگفتم خدایا پیش تو کاری نداره همونطوری که به حضرت مریم بدون داشتن شوهر فرزندی عطا کردی همونطوری که به حضرت زکریا و همسرش در پیری فرزند عطا کردی و بهشون یحیی رو بخشیدی به منم فرزندی سالم و صالح عطا کن نزار کارم به آی وی اف بکشه تو میدونی هم پولشو نداریم و هم توان جسمی اش رو ندارم و خیلی میترسم خدایا پناهم بده که جز تو کسی رو ندارم کل دعای عرفه و دعاهامو رو با اشک و با قلب شکسته خوندم خیلی اون شب حالم بد بود و از همه ی دنیا نا امید بودم و تنها امیدم خدا بود خیلی بی پناه بودم بی کس بودم و از ته ته قلب شکسته ام صداش میکردم و هفته بعدش تولد عید غدیر بود و من طبق عادت همیشگی و هر ماه نزدیک پریودم که میشد بی بی چک میزدم ببینم باردارم یا نه و همیشه وقتی میدیدم منفی شده کارم تا چند روز اشک و زاری و گریه بود ولی این بار دیدم بی بی چکم مثبت شد و دوتا خط قرمز شد دستام میلرزید تمام بدنم میلرزید چندتا بی بی چک دیگه زدم و دیدم همش دوخط شد باور نمیکردم و این بار از خوشحالی اشک میریختم اون روز پنجشنبه بود 2 آبان سال 92 بود تعطیل بود و نمیتونستم برم آزمایشگاه آزمایش بدم مجبور بودم تا شنبه صبر کردم ولی هر روز یه بی بی چک میزدم و میدیدم خداروشکر مثبته و شنبه رفتم آزمایشگاه و جوابم مثبت شد و خدا پسر گلم رو بهم هدیه داد که انشاالله همیشه سالم و خوشبخت باشه و باعث شادی قلب من بمونه باعث افتخار و سربلندی من بشه و انشاالله خداوند به همه ی کسانی که در حسرت داشتن فرزند هستن فرزندی سالم و صالح عطا کنه و دلشون رو شاد کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم براتون قدمش خیر باشه ولی خیلی هم سربلندی خودتون رو وابسته به بچه ندونید. ما مالک بچهامون نی ...

منظورم این هست که آدم خوب و مفیدی برای جامعه باشه آدم بزرگ و موفقی بشه و من بهش افتخار کنم به داشتنش افتخار کنم 

خوشبحالت عزیزم حاجت گرفتی کاش منم امروز که روزعرفه  هست خدا حاجت دلمو بده امروز انقدر گریه کردم ...

مرسی گلم انشاالله امشب خداوند حاجت دل شما رو هم بهتون بده و براتون یه خاطره ی خوب بمونه