2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره ی خوب و قشنگ از دعای عرفه براتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 52 پست

اشکم در اومد خدا پسرتو واست حفظ کنه عزیزم قربون بزرگی خدا برم 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

سلام.

چقدر قشنگ و زیبا..

حتما با دل پاک دعا کردید که خدای دعاتون رو شنیده..

موفق باشید.

التماس دعا.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قشنگ

منم دعا عرفه خوندم به امید حاجت روایی

کاش بشه

❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خسته‌ی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
خوش بحالتون خدا صداتونو شنید من که هرچی دعا مبخونم چله بر میدارم انگار نه انگار🥺

هر چی ب وقتش نا امید نباش عزیزم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

خدا دلت شاد بکن و پسرت حفظ کن برات

اسی ترو خدا میشه منم دعا کنی

۷سال با عشقم بدبختی و سختی کشیدیم و هنوز نتونستیم با هم‌ازدواج کنیم

اسمم یگانه است

ترو خدا دعام کن زودتر باهدش ازدواج کنم😭😭😭😭😭😭😭

مرسی گلم انشاالله امشب خداوند حاجت دل شما رو هم بهتون بده و براتون یه خاطره ی خوب بمونه

فدای دل پاکت دعاکن تاعیدغدیرعشق منم برگرده و ب زودی بهم برسیم فدات شم..خداگل پسرتوبرات حفظ کنه

سلام. چقدر قشنگ و زیبا.. حتما با دل پاک دعا کردید که خدای دعاتون رو شنیده.. موفق باشید. التماس د ...

مرسی گلم انشاالله امشب خداوند حاجت دل شما رو هم بهتون بده و براتون یه خاطره ی خوب بمونه

خدا امروز حاجت همه رو بده برادر منم شفاش رو بده به خاطر بچه شش ساله اش دعا کنید برای همه مریضی ها دعا کنید بگن دیگه اثری نیس تو بدنش از سرطان

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده