من 5 سال بچه نداشتم و دکترها میگفتن بچه دار نمیشیم و باید با آی وی اف بچه دار بشیم ولی ما هزینه های آی وی اف رو نداشتیم یادمه روز یا شب عرفه بود از تلویزیون دعای عرفه پخش میکردن و من اون روز با تلویزیون دعای عرفه رو خوندم و اول و آخر و وسط های دعا همش با خدا حرف میزدم و میگفتم خدایا پیش تو کاری نداره همونطوری که به حضرت مریم بدون داشتن شوهر فرزندی عطا کردی همونطوری که به حضرت زکریا و همسرش در پیری فرزند عطا کردی و بهشون یحیی رو بخشیدی به منم فرزندی سالم و صالح عطا کن نزار کارم به آی وی اف بکشه تو میدونی هم پولشو نداریم و هم توان جسمی اش رو ندارم و خیلی میترسم خدایا پناهم بده که جز تو کسی رو ندارم کل دعای عرفه و دعاهامو رو با اشک و با قلب شکسته خوندم خیلی اون شب حالم بد بود و از همه ی دنیا نا امید بودم و تنها امیدم خدا بود خیلی بی پناه بودم بی کس بودم و از ته ته قلب شکسته ام صداش میکردم و هفته بعدش تولد عید غدیر بود و من طبق عادت همیشگی و هر ماه نزدیک پریودم که میشد بی بی چک میزدم ببینم باردارم یا نه و همیشه وقتی میدیدم منفی شده کارم تا چند روز اشک و زاری و گریه بود ولی این بار دیدم بی بی چکم مثبت شد و دوتا خط قرمز شد دستام میلرزید تمام بدنم میلرزید چندتا بی بی چک دیگه زدم و دیدم همش دوخط شد باور نمیکردم و این بار از خوشحالی اشک میریختم اون روز پنجشنبه بود 2 آبان سال 92 بود تعطیل بود و نمیتونستم برم آزمایشگاه آزمایش بدم مجبور بودم تا شنبه صبر کردم ولی هر روز یه بی بی چک میزدم و میدیدم خداروشکر مثبته و شنبه رفتم آزمایشگاه و جوابم مثبت شد و خدا پسر گلم رو بهم هدیه داد که انشاالله همیشه سالم و خوشبخت باشه و باعث شادی قلب من بمونه باعث افتخار و سربلندی من بشه و انشاالله خداوند به همه ی کسانی که در حسرت داشتن فرزند هستن فرزندی سالم و صالح عطا کنه و دلشون رو شاد کنه
حتما با دل پاک دعا کردید که خدای دعاتون رو شنیده..
موفق باشید.
التماس دعا.
و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️ گویند علی میزده صد وصله به کفشش// ای کاش دل خستهی من کفش علی بود❤️💚بابا علی💚قلب من به عشق شما می تپه، خودت هم اینو میدونی..دوستان من باردار نیستم، مجردم این تیکر آرزومه..دعا کنید به آرزوم برسم خیلی حیاتیه💚💚💚
خدا امروز حاجت همه رو بده برادر منم شفاش رو بده به خاطر بچه شش ساله اش دعا کنید برای همه مریضی ها دعا کنید بگن دیگه اثری نیس تو بدنش از سرطان
ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟ من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده