2777
2789
عنوان

من باعث شدم ک نخادتم❓️❓️

115 بازدید | 23 پست

ی اتفاقی افتاده اینکه من با کراشم ک ۵ سال رفیق بودیم،پارسال من با یکی از آشناها ک هم من می‌شناسمش هم کراشم اوکی شدم بابت این قضیه هدف داشتم و ناامید بودم از کراشم کلن بعدش ک ب گوش کراشم رسید و بهش گفتن ک در حد بغل و بوس و اینا بوده.. من خیلیی سعی کردم کراشمو قانعش کنم ک ن اینا الکیه و فلان ولی فک کرد من دارم بهش دروغ میگم😅

قبل اینکه در این حد ب گوشش برسه اومد سمتم منم اون پسره رو ول کردم بخاطر کراشم،کراشمم بعد اینکه بهش گفته بودن در حد بوس و اینا با اون طرف بودم ولی بهم گف صبر کن و امیدوارم کرد ک تکلیفو روشن میکنه. ولی اخرش گف بیا همو فراموش کنیمم‌..

الان من باعث شدم ک نخادتم؟؟ ینی فک کرده ک حسم بهش فیکه و نخاستتم؟؟

تقصیر خودت بود 

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیلت؟

آره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اره اگه واقعا اونو میخواستی نمیرفتی با یکی دیگه بعدشم وقتی پیش اون طرفی فکرت یکجا دیگست مگه پسره مرد ...

اخه کراشم ۵سااال منو معطل خودش گرده بوود، هیچ چراغ سبزی هم نشون نمیداد. 

ینی الآن واقن من باعث شدم نخادتم؟

آره احتمالش هست ولی قطعی نیست. باید شخصیتشو بشناسی ببینی چه مدلیه و چقد احتمال داره رو این موضوع حساس باشه. خیلی از پسرا ببینن دختری با یکی دیگه بوس و بقل داشته، سرد میشن نسبت بهش.

اینکه در حد بوس و بغل بوده....دیگه میخواستی چی باشه.....انتظار داری وقتی اینو شنیده مثل قبل گرم و صم ...

آخه کراشم از اول هیچ چراغ سبزی بهم نشون نداده بود چیزی گرم و صمیمی نبود ک بخاد از بین بره.

من باعث شدم ک نخادتم؟؟