2777
2789
عنوان

کیا‌ نخونده کنکور دادند؟ رتبه‌تون‌ چند شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 38 پست
نه اینکه اصلا نخونده باشم ولی تاحدودی تست زدم و خوندم ۶۰۰۰ خورده ای شدم

چند ماه خونده بودی؟

بالاترین درصدت چند بود؟

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
زاهدان  فرهنگیان

نخونده مگه میشه فرهنگیان آورد آخه؟

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشته تجربی بودم رتبه کشوریم ۶۰۰۰۰شد

چیزی هم قبول شدی؟☹

چند ماه خونده بودی؟ بالاترین درصدت چند بود؟

حدودا۵ ماه،اقتصاد و زبان

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
نخونده ۲۰هزار

چی قبول شدی؟ درصدهات‌ رو یادته؟

چی قبول شدی؟ درصدهات‌ رو یادته؟

انتخاب رشته نکردم.. یادم نیس ولی بیشترینش روان بود که ۴۰درصد اینا بود کمترینش ریاضی بود منفی یک..

واقعا نخونده رفتم بعد چندسال دوری از درس..

پارسال دوماه خوندم ۸هزار شدم ..

وامسال باز کنکور دادم😑😬😄😄

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
انتخاب رشته نکردم.. یادم نیس ولی بیشترینش روان بود که ۴۰درصد اینا بود کمترینش ریاضی بود منفی یک.. و ...

۸ هزار که خوبه چرا باز کنکور دادی؟

من امسال اولین کنکورم بود اصلا شرایط خوندن‌ و اینا نداشتم خیلی کم خوندم نگرانم🙁

۸ هزار که خوبه چرا باز کنکور دادی؟ من امسال اولین کنکورم بود اصلا شرایط خوندن‌ و اینا نداشتم خیلی ک ...

فرهنگیان میخواستم سال اول که اصلا مجاز نشدم چیزه دیگه هم انتخاب نکردم.. پارسال مجاز شدم انتخاب کردم ولی فقط فرهنگیان زدم که اونم دعوت نشدم به مصاحبه.. حالا امسال ببینیم چی میشه ولی فک کنم همون مثل پارسال شم..

نیـست نـشان زندگی..تا نـرسد نشـان تو
فرهنگیان میخواستم سال اول که اصلا مجاز نشدم چیزه دیگه هم انتخاب نکردم.. پارسال مجاز شدم انتخاب کردم ...

آها انشاءالله امسال قبول میشی🌱

مگه جواب های کنکور اومده ؟😨

آهای اصغر و صغرا اهای اصغر و کبرا💃💃(اثرات جدید کرونا)⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦\(゚ー゚\)⁩⁦(ノ^_^)ノ⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩⁦┌|o^▽^o|┘♪⁩