2777
2789
عنوان

تاحالا به فرشته ها نامه نوشتین؟

439 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها به فرشته ها نامه نوشتین جواب گرفتین؟ 

اصلا چجوری باید نامه نوشت؟ 

مثلا به فرشته ثروت بعد هرروز باید بنویسی یا فقط یه روز؟ 

میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆

ن

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره جاهلیت نوشتم نه بابا چه نتیجه ای 😄 تا خدا هست فرشته چیکارس

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

اره بايد بنويسي فرشته — لطفا از طرف خدا بسمت من بيا و خواسته هات بگي😂 همچين چيزي من خوندم فرشته ها هركدوم نورشون يه رنگيه و براي يه كاري كه ميخواي بايد اسمش بدوني

یک عدد چپی 

ن

😂😂

میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆
خیلی کمک کننده بود

رک گفتم 

مشکلی نیست که 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
دوره جاهلیت نوشتم نه بابا چه نتیجه ای 😄 تا خدا هست فرشته چیکارس

به خدا چی به خدا نامه نوشتی؟ 

آره دوستم‌نوشته بود برای موفقیت تو کنور قبولم شد 

ولی اگه برای ثروت میخوای برو ایینستا و پیج آقای عباسمنش 

امیر شریفی 

آزمندیان رو فالو کن 

خیلی خوبن حتنا برو

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

به خدا چی به خدا نامه نوشتی؟ 

به خدا نه 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا