مثلا به فرشته ثروت بعد هرروز باید بنویسی یا فقط یه روز؟
میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
دوره جاهلیت نوشتم نه بابا چه نتیجه ای 😄 تا خدا هست فرشته چیکارس
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
امیدی هست ؛ چون خدایی هست
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
خدا
اره بايد بنويسي فرشته — لطفا از طرف خدا بسمت من بيا و خواسته هات بگي😂 همچين چيزي من خوندم فرشته ها هركدوم نورشون يه رنگيه و براي يه كاري كه ميخواي بايد اسمش بدوني
میدونم خیلی سخته مردم فقط قضاوت میکنن و به علایقت توهین میکنن بعضی موقع ها زندگی انقدر سخت میشه که دیگه نمیتونی تحمل کنی اشکال نداره قوی باش بیخیال مردم:) ما زشت نیستیم فقط توی دنیا قضاوت گری بدنیا اومدیم...🌚 ★کیم نامجون☆
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
دوره جاهلیت نوشتم نه بابا چه نتیجه ای 😄 تا خدا هست فرشته چیکارس
به خدا چی به خدا نامه نوشتی؟
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند
شاید چون آرزوهایم بلندند
ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید :
آری ، و چه زیبا نوشته بود
همواره با خود تکرار میکنم،
خدا