2777
2789
عنوان

لطفا در مورد خرید گوشی کمک کنید

342 بازدید | 11 پست

سلام خانوم ها من میخوام s20 سامسونگ بخرم میخواستم بدونم ارزش داره نزدیک ۱۶ تومن هزینه کنم کسی هست این گوشی رو داشته باشه خوبه اگه می تونید لطفا کمک کنید 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب کارت داره 

برا استفاده روزمره میخوام ولی میخوام یه گوشی تقریبا خوب دستم باشه گفتم ببینم اصلا فایده داره بعضی ها میگن باتری خوبی نداره داغ میکنه راسته

برا استفاده روزمره میخوام ولی میخوام یه گوشی تقریبا خوب دستم باشه گفتم ببینم اصلا فایده داره بعضی ها ...

برا کار روز مره اصن نیازی نی بالای 10 تومن بخری من فک کردم برا طراحی یا چیزی میخای

گوشی من s20 هس خیلی خوبه ولی اگه تونستی دو سه تومنم بذار روش ایفون ایکس مکس بخر. اصلا قابل مقایسه با ...

چه ویژگی داره آیفون ایکس مکس؟

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
گوشی من s20 هس خیلی خوبه ولی اگه تونستی دو سه تومنم بذار روش ایفون ایکس مکس بخر. اصلا قابل مقایسه با ...

راست میگن داغ میکنه باتری خوبی نداره 

چه ویژگی داره آیفون ایکس مکس؟

رنگ واقعی تصاویر. مگاپیکسل واقعی. کیفیت سخت افزاری. صفحه نمایش خیلی خیلی باکیفیت تر از سامسونگ. مال همسرم ایفونx هس که ۲۰۱۶ عرضه شده با همین s20 برابره با اینکهs20 تو سال ۲۰۲۱ فک کنم عرضه شده