2777
2789
عنوان

یک ایده فوق العاده😍😍👌👌👌

132 بازدید | 12 پست

سلام. دوستان نی نی سایتی عزیز. اگه عشق به امام زمان دارید و مشکلات و درد و دلهای زیادی دارید یک ایده عالی براتون دارم اینکه یک کانال خصوصی تو تلگرام درست کنید و حرفها و درد و دلها تون رو با امام زمان در میان بذارید😍

💞صحبت های روزه مره با امام زمان یه حس زیبا و لذتبخش رو به آدم میده و خیلی از مشکلات رو حل میکنه 👌

❤به دستان توانمند آقا و صاحبمون اعتماد کنیم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه آدم درد و دلهاشو پیش دوست و آشنا بگه ممکنه یه روز علیه خودش استفاده کنه اون طرف. ولی وقتی به پدر مهربان معنوی مون آقا امام زمان میگیم هم آرامش بهمون منتقل میشه و هم کمک مون میکنه مولای عزیزمون

من هم تو نوت گوشیم اینکارو کرده بودم هربار ک دلم میشکست و گوشی نبود گاهی از سر خواهش گاهی از سر دلتنگی ن فقط امام زمان نامه ب فرشته ها  ب دخترم .ب هرکس ک دوست داشتم صدامو بشنوه ولی یا وقت نداشت یا نبود نامه بخدا .....خیلی  زیبا بودن....ولی  یک بار از سر بی دقتی پترن گوشیم یادم رفت و فلش کردم و پریدن

ولی ایده تلگرام  عالی ....همیشه  ماندگاره....

من حتی برای دخترم از جاهلان ب ظاهر  روشنفکر هم نوشته بودم ک مبادا فریب زرق و برق حرفاشون بخوره..همونایی ک معتقدن خدا نیست .....البته ک خدا هست ...امام زمان  هست.من تو خانواده همسرم تو این زمینه خیلی غریبم....هیچکس باور قلبی نداره ...مادر همسرم ک البته خاله خودم هست هیچ اعتقادی نداره...شاید هم داره و از سر غرور همه چیزو تکذیب و رد میکنه....هنوز تو اثبات روح ماندن .

.