2777
2789

من نزدیگه یه هفته است که چند تا پرداخت عقب افتاده رو باید انجام بدم ولی نت بانک باز نمیشه

میشه یه نفر چک کنه ببینه باز میشه یا نه

لینک نمیذارم توی گوگل بزنید نت بانک سامان وارد صفحه اصلی میشه. بعد یه دکمه داره به اسم ورود به نت بانک . اونو که می زنید باید یه صفحه بیاد که پسورد و این چیزها میخواد. اون صفحه برای من لود نمیشه

ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبید

شما هنوز هلند زندگی میکنید؟ ما هم رزومه فرستادیم و در اقدام گرفتن ویزای کاری هستیم. میتونم ازتون راهنمایی بگیرم؟

کسی رو پیدا نکردم که از این طریق رفته باشه

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
سلام. بله. خوشحال میشم بتونم کمکی کنم

خیلی ممنونم ازتون. میدونم شب هست و نمیخوام مزاحمتون بشم در کنار خانواده هستید حتما. سوالام رو میپرسم و شما تو طول روز یا هروقت تونستید جواب بدید هرکدوم هم نخواستید جواب ندید🌸

راستش ما چندماهه برای کار توی هلند اقدام کردیم و همسرم یکسره رزومه میفرسته ولی هموز جایی رو پیدا نکرده شوهرم رزومه خیلییی قوی ای داره یک سال هم امریکا بوده ولی الان یک شرکتی رو پیدا کرده که اونها گفتن ما کار برات پیدا میکنیم و رزومش رو گرفتن ازش.

اول اینکه شما خودتون از طریق سایت کار پیدا کردید؟

پروسه فرستادن رزومه و قبول شدن و رفتن به هلند چقدر طول کشید؟ 

به ما گفتن توی هلند هزینه اجاره خونه حدودا هزار و دویست یورو هست و حقوق مهندس ها هم حدود ۴ هزار یورو ، شما اطلاعی دارید؟

اگر حقوق چهار هزار یورو بدن میشه باهاش راحت زندگی کرد؟ به علاوه اجاره خونه و مالیات و همه چی؟

ببخشید سوالام زیاد شد، تازه خلاصه کردم چندتا فاکتور گرفتم😅 شرمنده اگر تونستید جواب بدید ممنون میشم یک دنیا

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
خیلی ممنونم ازتون. میدونم شب هست و نمیخوام مزاحمتون بشم در کنار خانواده هستید حتما. سوالام رو میپرسم ...

خوب من اول در مورد حقوق بگم. 

وقتی شما به ویزای کاری میاید حداقل حقوقی که براش شما رو قبول میکنن و ویزا میدن همون ۴ هزار و خورده ای یورو هست. فکر کنم میشه ۴۳۰۰

بعد شما تا ۵ سال اول یه جور معافیت مالیاتی دارید که   30% tax rolling بهش میگن و سی درصد از مالیات رو بهتون برمیگردونن. همین خودش کمک مالی بزرگیه و باعث میشه سال‌های اول یکم براتون بهتر بگذره. بعدش هم که بر اثر پیشرفت شغلی درامدتون بالاتر میره. الیته ۴۰۰۰ یورو اصلا درآمد کمی هم نیست ولی خوب باید توی مدیریت هزینه ها مواظبت بیشتری بکنید.

در مورد اجاره خونه نمیدونم. اصلا از قیمت‌های الان خبر ندارم چون چند سال اخیر گرونتر شده توی هر شهری هم قیمت‌ها فرق میکنه. چیزی که میدونم خونه پیدا کرم کار بسیار بسیار مشکلیه. یعنی بزرگترین چالش هر تازه واردی خونه است. یا حتی برای کسایی که اینجا هستن و میخوان خونه بخرن یا کرایه کنن خیلی سخته. یعنی خونه کم هست و رقابت برای گرفتنش بالاست

خوب من اول در مورد حقوق بگم.  وقتی شما به ویزای کاری میاید حداقل حقوقی که براش شما رو قبول میک ...

اها که اینطور.

مرسی عزیزمم لطف کردی.

شوهرم رزومه فرستاده فعلا یک هفتست منتظر جوابیم. خبری نشده فعلا

ایشالله خیر باشه.

من که دعا دعا میکنم جور شه بیایم اونجا

البته من خودم مذهبی هستم و با نظام و ایران و اینا مشکلی ندارم خیلی وضع مالیمونم بد نیست خدا روزی رو میده. میخوام بگم مشکلی ندارم کلا ولی به قول مامانم میگه فکر میکنی اونجا حلوا خیرات میکنن🤭

اینقدر دوست دارم برم چندسال.

شوهرم به خاطر من اقدام کرده.

فقط دعا میکنم خیر باشه پشیمون نشم

جواب سوال اول رو هم میدم فقط الان تو سفرم یکم شرایطم قاطی پاطیه

باشه عزیزم اشکال نداره ببخشید گزاحم شدم هروقت تونستید جواب بدید

سلام استارتر عزیز خوبی.

یه سوال با اجازت بپرسم؟شما هلند هستی درسته؟

از طریق ویزای کاری رفتی؟ من الان ۳ ماه بیشتر هست که یکسره رزومه میفرستم برای کل دنیا ولی هیچجا قبول نمیکنه با اینکه دانشگاه شریف هم بودم با کلی مقاله و اختراع و رزومه خیلی قوی ای دارم . خیلیی نا امید شدم.

برای شما چقدر طول کشید کار پیدا کردید و رفتید؟

و این شرکتی که کار میکنید از وقتی که رزومه فرستادید چقدر بعدش جواب دادن برای مصاحبه؟

من همش منتظرم یکی قبولم کنه مخصوصا هلند😭😭