بچه ها من با پسری عقد کردم که کاملا دستش خالی بود و با هیچی اومد جلو...الانم سربازه واقعا خیلی تحت فشاره، پسر خوبی هستش اخلاقش خوبه،من تصمیم گرفتم وام ۱۵۰ تومنی خودمو بدم به اون قسطاشم خودش بده جاهاز بخره ۴ تیکه رو به نظرتون اشتباهه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو با لاک نماز بخونی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! مريض باشی و روزه نگیری خدا قبول ميكنه اما بنده اش نه! چادر سرت نذاری و به خدا فکر کنی خدا قبول میکنه اما بنده اش نه! میدونی مشکل از کجا شروع شد؟ اونجایی که بنده هاش یادشون رفته "قضاوت" مخصوص "خداست" نه اونا...
البته بابام مشکلی برای خرید جهیزیه نداشت ینی وام بود و نبودش فرقی نداشت
ولی اگه قراره باباتو بندازی تو قسط و این چیزای جهیزیه و خودتون لازم دارین نده
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند" #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران
من بچه اخرم بعد بابامم وضعش بد نیستش خونه اجاره داده میخواد با رهن اون برام بخره جاهازو یعنی خیلی نم ...
خب اگه اذیت نمیشه بده به همسرت اونم برای زندگی مشترکتون میخواد
فقط بذار همه ضامنارو خودش ببره شما ضامن نبر
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند" #دکتر_کاتوزیان پدر علم حقوق ایران