2777
2789

یعنی خودتون بفهمین بدون این ک طرف چیزی بگه بدهردفعه خاتم بیادبرای گرفتن مهریه هرچی عاشق باشین بااین اقاامیمونین یارهاش میکنین

حالم خیلی بدع

رهاش کن اون حق زن وبچشه  نفرسوم هیچ رابطه ای نشو

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارن جدا میشن؟ولی چون بچه داره نه در هر صورت مگه اینکه خودتون بچه داشته باشید

ن من مجردم من الایک سال فهمیدم هی میگ اخراطلاق هی میگ پول هس ت حسابم بایداین امضابزنه بدم نمیدونم راست میگ قادروغ میگ ۴سال رفت یهویی امدمهریه بگیره

کاری با تو ندارم 

الهی ریشه هرچی مرد خیانت کار و دخترایی که رو زندگی بقیه آوار میشن خشک بشه 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

چطور قضیه به این مهمی رو تونسته مخفی کنه

که خودتون بفهمید؟!

شاید خیلی از اتفاقات دیگه رو هم مخفی کرده باشه و سالهای بعد بفهمید

علت طلاقش چی بوده مهم نیست؟

حتمن دلیلی داشته و همین دلیل مهمه

بعلاوه بر اینکه بچه داره و تا مادامی که بچه هست برای دیدنش باید با خانم قبلی ارتباط داشته باشه

به همه مسایل فکر کن....اگر توان و تحمل داری بمون

وگرنه نه...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.