2777
2789
عنوان

بلاگرهای پولدار دوست دارم مثل اونها باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 22 پست
مثل سریال فریبا شو واقعا این فیلمه خوب دست بلاگرا رو رو کرد

یه کم در موردش میگی که اگه قشنگه ببینم؟

بلاگرای حرفه‌ای یه تیم ده نفره از سناریونویس و طراح دکور و لباس و عکاس و فیلمبردار و مدیر پروژه و... کنارشونه. سفری هم میرن همراه تیم و به قصد کاره نه تفریح. اسپانسر پول میده که مثلا دو روز توی یه هتل باشن و صدتا فایل تولید کنن و برگردن. واقعیت رو میشه تو چهره بچه‌هاشون دید که اغلب نمیتونن نقش بازی کنن و غمگین و بیحوصلن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بهتره که یه مدت اینستا رو بذاری کنار 

چون داره تو رو درگیر مقایسه و ناراحت می‌کنه 

ضمنا اون چیزی که باعث پولدار شدن اون ها میشه همین وقتیه که تو بابت تماشای اونها میذاری 

از نگاه تو و امثال تو پول در میارن  تو کل دنیا همین طوریه 

حداقل چیزی ببین که حالت رو خوب کنه و یه چیزی بهت اضافه کنه

مثلا من خودم کومان و میا رو دنبال می کنم ...

ولی اینکه یکی بشینه حین میکاپ خودش درباره فک و فامیلش یا .... حرف بزنه یا مثلا از دیت خودش و دوست پسرش برات فیلم بگیره چه سودی برای تو داره ؟ 

جز اینکه تو وقتت رو هدر میدید و اونا ازش پول در میارن ؟

یه کم در موردش میگی که اگه قشنگه ببینم؟بلاگرای حرفه‌ای یه تیم ده نفره از سناریونویس و طراح دکور و لب ...

دقیقا همین بود که تعریف کردی چند ماه پیش تی وی خودمون پخشش کرد و برای منی که خبر نداشتم از بلاگرها جالب بود برام 

اگه ندیدی ببین اما فریبا که بلاگر داستان بود یه دختر مجرد خودشو تو فضای مجازی نشون میداد در حالی که قبلا همسرش فوت شده تو تصادف و  بچه شو ول کرده پیش برادرشوهر و مادر همسرش و اصلا نرفته سراغش تا اینکه بچه رو سنین دبستان از طریق برادر شوهر میبینه و کار بلاگری رو ول میکنه میره پی زندگی با بچه اش 

تو سریال نشون میده حتی دنبال یه کیس خاص و جذاب برای  ازدواج سوری وای نحوه خواستگاری کردن رویایی و هدایا و خریدای عقد و تالارو فلا همش  شوآف و دروغ برای ویو و فالور بیشتر میگردن که نامزد خانم ادمین رو براش در نظر میگیرن 

حتی خونه اجاره ای و ماشین و فلان از شرکت پشتیبان تبلیغاتی هست 

وای همش فیلم هم دروغ حتی بلاگره مجبوره غذاهای چندش و ماهی خام رستوران کشور دیگه رو بخوره و بالا میاره  کلن حس و حال خانم بلاگر در واقع بد و همش تشویش داره و ناراضی هست اما در پیش همه چی لاکچری و فالورها روزبه روز زیادتر میشن 

حتی اون شرکت تبلیغاتی درگیر فساد و معامله با بانیان پیجهای کلاه بردار و اعفال دختران و قمار میشن 

جالبه کلا ببینش 

حالا بگو ببینم شما این چیزایی که تعریف کردی از کجا میدونی و خبر داری؟

دقیقا همین بود که تعریف کردی چند ماه پیش تی وی خودمون پخشش کرد و برای منی که خبر نداشتم از بلاگرها ج ...

خیلی جالب بود مرسی کامل گفتی فعلا وقت سریال دیدن ندارم.

پدرشوهرم به خاطر کارش با شرکتهای تبلیغاتی قرارداد داره گاهی بلاگر روا میارن برای یه کلیپ کوتاه که انگار اتفاقی گرفته شده پنجاه بار ضبط میکنن اکثرا هم شخصیت محکم و محترمی ندارن و باهاشون برخورد خوبی نمیشه ولی مشخصه تو پیجشون باکلاس و شادن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی جالب بود مرسی کامل گفتی فعلا وقت سریال دیدن ندارم.پدرشوهرم به خاطر کارش با شرکتهای تبلیغاتی قرا ...

وای دقیقا انگار داری فیلم فریبا شو رو تعریف میکنی 

دقیقا یه بازیگر زیر دست برای شرکت‌های تبلیغاتی هستند و شخصیت از هم پاشیده ای هم دارن  تو فیلم فریبا شو مجبور شد خانم بلاگر یه قرارداد ۷ ساله بنویسه با شرکت تبلیغاتی یعنی صاحب شرکت گولش زدو تازه مجبورش کرد یه نامزد و ازدواج نمایشی رو با نامزد دوست صمیمی بلاگر راه بندازه در صورتی که ناراضی بود اما مجبور و در عذاب بود 

احسنت 

جالب بود برام 

خیلی خوب میشه اگر چند تاپیک تو ساعت های پر بازدید شب بزاری اینجا 

خیلی از جوانها و نوجوان‌های ما گولشون رو خوردن خیلی زندگی زوج‌ها سر این قضیه دروغینشون از هم پاشیده یا دائم دارم زن و شوهرها دعوا دارن از دیدن چنین دروغ بلاگرهایی

خیلی لطف میکنی اگر در جهت آگاهی مردم چند تاپیک راجبش بزنی واقعا این کار خیر فرهنگی هست که خیرش به زندگیت میرسه 

مردم ما باید آگاه بشن و این بلاگرها رو بزارن کنار یا آنقدر روی روح و روان خانوادشون تاثیر بد نزاره 

یه بلاگر مشهدی به اسم ریحون هست که فکر میکنم اون هم با شرکت تبلیغاتی کار میکنه دائم در سفر و خرید تولدش مهر بود د با مثلا سوپرایز گل های خیلی بزرگ و گرون و کیک تولد سورپرایزی یکماه مهر هر روز مثلا سوپرایز میشد بابت تولدش اصلا دیگه مسخرش درآورده بود  بچه هاش دوتان دختر بزرگه که عقلش بیشتر میرسه کاملا مثل چیزی که گفتی افسرده و بی حوصله و بی محل ولی دختر کوچیکه که ۷ سالشه خیلی پایه و عاشق دیده شدن و پایه فیلم بردارین چون عقلش نمیرسه هنوز  بعد مردم کلی تو کامنتاش میبینم حسرت پول و سفرا و لباسها و خریدا و سوپرایزهای تولدشن

گاهی یه فیلم بردار و ادیت کننده هم داره میاد جلو دوربین به عنوان کمک کننده و عکاسش