2777
2789

سلام به نظرتون با دیپلم تجربی تو رشته انسانی موفق میشم؟درسای خودمونو دوس ندارم ولی کتابای انسانی رو نگاه کردم خیلی بهتر بودن 

کیا تجربه اشو‌ داشتن؟چطور بوده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چندسال پیش همه میزدن تو سر ما که چرا رفتی انسانی؟

انسانی برای .... هاست

حالا همممه سرازیر شدن به سمت انسانی!!

هوووف خدا

قطعا تغییر رشته سختیای خودشو داره چون مثلا کسی که رشته ش انسانیه، طی سه سال خورد خورد بهش تدریس شده.. کلی امتحان داده و تو ذهنش جاافتاده

اما اگر فکرمیکنی میتونی کلی کتاب جدید رو خودت بشینی بخونی و حل و فصل کنی واسه خودت، خوبه

ضمنا اگر ریاضیت خوب بوده، تو انسانی دستت جلوئه تو این درس

گاهی امید، تنها 
درس فلسفه و منطق و علوم اجتماعی با علوم فنون خیلی واس من سخت اومد ....

فلسفه یازده رو با جامعه شناسی خوندم زیاد سخت نیست ولی علوم فنون به نظرم سخته هنوز کتاب تست نگرفتم ببینم میتونم تست بزنم یا ن

تا چندسال پیش همه میزدن تو سر ما که چرا رفتی انسانی؟ انسانی برای .... هاست حالا همممه سرازیر شدن ب ...

وا مردم به رشته شما چیکار داشتن؟؟به همچیگن آدمایی توجه نکن

منم نمی‌خوام جای کسی رو بگیرم مسلما هر کی تلاشش بیشتر باشه قبوله دیگه حالا انسانی ها چهار هیچ از من جلو ترن تا منی که میخوام از صفر شروع کنم

مراقب کنکور امسالمون 😅😅😅😅

روز ازمون وقت گیر اورده بود به ما در مورد اینکه دوسال کنکور تجربی شرکت کرده موفق نبوده بعد کنکور انسانی داده فرهنگیان قبول شده حرف می زد 

نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه