2777
2789
عنوان

عرفه و دعا برای همه نی نی سایتی ها

204 بازدید | 21 پست

اعضای محترم نی نی سایت ...امشب شب عرفست و فردا روز عرفه بیایید برای همدیگه دعا کنیم....

میخوام اعمال امشب رو انجام بدم لایق باشم برای همه اعضای نی نی سایت دعا میکنم....

شما هم اگر خواستید برای من نالایق دعا کنید اول بگین

🌹 اللهم عجل لولیک الفرج 🌹بعد برای عاقبت بخیریم دعا کنید

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

التماس دعا 

برای شفای بابام دعا کن😔😭

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کن مشکلم رفع بشه و ختم بخیر بشه تو رو خدا.

حاجت روا باشی انشاء الله

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

سلام به همه شما عزیزان خدا حاجت دلتون رو به بهترین شکل اجابت کنه ....

اگر خدا ازم قبول کنه برای همتون دعا کردم من جمله حاضرین و غایبین.

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

التماس دعا

دوستان گلم با دل پاکتون برا عاقبت بخیری بچه هام دعا کنید ممنون میشم ازتون

انشالله حاجت دل همتون روا بشه ب حق همین شب

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

تمنا میکنم بزگوار برای سلامتی کامل سیداحمد و حل مشکل کاریش دعا کنید 

و برای اینکه امسال بخت خوب و همسر خوب روزی نسیم سادات بشه

حاجتروا بشی 

تو دعای عرفه لایق باشم حتما یادت میکنم ان شاءالله هرآنچه تو دلت هست بزودی و با خیر بهش برسی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید