2777
2789
عنوان

عرفه و دعا برای همه نی نی سایتی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 21 پست

برای سود کار شوهرم و پدرم. و برای سلامتی عزیزانم دعا کن

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم. یا صاحب زمان دلتنگیم بیا و نجات مون بده. اللهم عجل لولیک الفرج                  تروخدا برای تعجیل در فرج دعا کنید امضامم خوندین برای تعجیل فرج صلوات بفرستین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلم سخته 

واقعا از دستم کاری بر نمیاد حالم بوه تروخدا برام دعا کن من براتون ۱۰ تا صلوات فرستادم خواهش میکن مخصوص برلی من دعا کن خیلی دلم شکسته�🌹🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

ان شاء الله همه شما اعضای نی نی سایت به حوائج قلبیتون برسید...

اگر مورد قبول درگاه حق تعالی باشه بیادهمتون بودم و در روز عرفه ان شاء الله بیادتون خواهم بودم....

التماس دعای ویژه دارم از همه شما بزرگواران  

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
ما فردا عیدمونه 😐

مگه شما کجا هستی؟

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
فردا عید قربانه دیگه

ببخشید حواسم نبود الان صبح شده وشنبه هست    

بله همین شنبه عیدمونه 😐

نه گلم یک شنبه عیدهست که تعطیله...

البته شنیدم بعضی جاها و قوم ها هم سه روز عید قربان دارن