2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش رفتن موسیقی زنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 79 پست
روزگارمو سیاه میکنه

روزگارشو سیاه کن 😁😁😁

ن شوخی میکنم

اتفاق عجیبی نیفتاده

آره یکم بیخیاله

پس چرا تو بیخیال نباشی؟؟؟

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان از لج توعه فقط خودتو بزن ب ندونستن

موافقم.منم بودم خودمو میزدم به ندونستن

چون هر چی بگی بالاخره رفته تموم شده و میخوسته تو حرص بخوری...خودتو بزن کوچه علی چپ تا اون حرص بخوره...

تازه من اگه جای شما بودم وقتی آشتی میکردم بهش میگفتم میدونم تو این چند روزه چقدر اعصابت خورد بوده یه لقمه غذای درست و حسابی و یه قطره آب خوش از گلوت پایین نرفته الهی بمیرم برات  

حرف خوبیه ولی شوهرمن بود قطعا خودشو جر میدا شک ندارم ولی خودش همیشه باهوشن مبگرده ولی من اجازه ندارم ...

امان از پسربچه هایی که بزرگ میشن ولی روحشون کودک می مونه🙈 انحصار طلبی از ویژگیهای این مرداست

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»
از لپ لپ دراورده بودمش 🤣🤣🤣🤣

چقدم که شاد و سر خوشی😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چقدم که شاد و سر خوشی😐

بقران از حرص دارم میخندم 

ی عالمه گریه کردم الان اومدم اینجا یکم حالم عوض بشه

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
نه متاسفانه اجازه ندارم 

عزیزم مشکلت همینه که میگی اجازه ندارم 

مگه تو طفلی که اجازه بگیری؟؟؟ 

مگه ایشون اجازه میگیره؟؟؟ مشخصا نه ، درستشم همینه 

زن و شوهر فقط باید اطلاع بدن برای رفتن به جایی 

نهایتا یه نظرخواهی کنن

حالا هم به استوری واکنش نشون نده 

کاملا بی اعتنا باش ...