2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش رفتن موسیقی زنده

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 79 پست

هیچی ریلکس باش اونا میخام حرص تو رو در بیارن 

تو هم با عادی بودنت توپ رو بنداز تو زمین خودشون و حرص اونا رو در بیار 

از من به تو نصیحت وقتی قهری  مجازی هیچکدوم اعضای خانواده رو نگاه نکن

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا هم منتطر همین واکنشن که دلشون خنک شه !!! نکن دختر

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
فک کن با شوهرت قهری و تو خونه چپیدی..داداشت میگه بیا بریم‌بیرون یکم دلت وا شه..و میبردت حالا رستوران ...

روزگارمو سیاه میکنه

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

دوستان ی سوال 

اونایی ک میگن هیچی نگو انگار ندیدی و....

خب این عکس العمل با کسیه ک شریک زندکیت نیس دوست و فامیل و همکار رو بی محل میکنن 

مگ میشه شوهر رو نادیده کرفت؟

آخه نمیشه ک زندگی رو اینکار کرد؟ میشه 

ممنون از راهنماییتون

فک کن با شوهرت قهری و تو خونه چپیدی..داداشت میگه بیا بریم‌بیرون یکم دلت وا شه..و میبردت حالا رستوران ...

حرف خوبیه ولی شوهرمن بود قطعا خودشو جر میدا شک ندارم ولی خودش همیشه باهوشن مبگرده ولی من اجازه ندارم بیزون هیچ خدنشونم برم فقط با خودش میتونم برم