2777
2789
اره بچمون بود الان حرف میزد 😭  خدا ب دادمون برسه

انشالله این سری بدون هیچ مشکلی بچمونو بغل بگیریمو خیرشونو ببینیم.ولی لعنت به دکتر نفهم ک اونم مشکل منو حالیش نشد.هزار بار لعنت خدا به دکتر لطیفی مقدم تو شهر ری

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله دامنت سبز میشه من خودم سه تا سقط داشتم دو تا دوازده هفته ایست قلبی یکی ۲۰ هفته کیسه آبم پاره شد حال و روزم داغون بود شب و روز نداشتم بازم خودمو جم وجور کردم یک سال بعد حامله شدم دخترم تو ۲۹ هفته دنیا اومد خدا کمک کرد برام موند شد همه زندگیم انشالله شما هم بچه دار میشید مطمئن باش عزیزم

من چی بگمممم همه دوستام خواهرام حامله شدن زن داداشم همه و همه

اره به خدا خیلی سخته.. من با یکی از دوستامون با هم باردار شده بودیم، اون بچش به دنیا اومد ماه پیش 😢 خدا نگهش داره ولی عکسشو دیدم خیلی دلم گرفت.. واسه منم اگه مونده بود الان بغلم بود 😔

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱
اره به خدا خیلی سخته.. من با یکی از دوستامون با هم باردار شده بودیم، اون بچش به دنیا اومد ماه پیش&nb ...

الهی فداتشم میفهمم چقدر سخته ببخشین ک اشکت درومد فردا عرفه اس دعا میکنیم هم من شما رو هم شما منو انشالله میشه 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
انشالله دامنت سبز میشه من خودم سه تا سقط داشتم دو تا دوازده هفته ایست قلبی یکی ۲۰ هفته کیسه آبم پاره ...

تو معجزه  ای انقدر ک ماهی و خوش قلب خدا حفظ کنه دخترت رو برای منم دعا کن خیلی دوست دارم ♥️

انشالله این سری بدون هیچ مشکلی بچمونو بغل بگیریمو خیرشونو ببینیم.ولی لعنت به دکتر نفهم ک اونم مشکل م ...

دکتر سمیرا حسن خوانی تو جنت اباد تهران . میدونم خواست خداست ولی تنها کسی ک هیچ وقت حلالش نمیکنم 

گلم، یکی از دوستای من ماه بعد از ازدواجش با این نیت که باردار نشه، قرص ضد بارداری میخورد. ولی باردار بوده و بچه هم سقط شد .. اگر میدونست بارداره عمرا اگر مصرف میکرد. دو سال بچه دار نشد، ولی بعد از دو سال خدا بهش دوقلو داد .. من که تو دلم همیشه میگم خدا همون بچه اولشو گذاشته کنار بچه دومش تا دوتاشو به پاس صبری که تو امتحان الهیش به خرج داده بود داشته باشه .. دوقلوهای نا همسان! کاملا متفاوت

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)
اسی مگه سونو نرفته بودی؟ اندازه تو سرویکس میگن اگه کم باشه دکتر برات سرکلاژ میکنه.  یعنی تو سو ...

تشخیص دادن دکتر سونو گراف گفت استراحت کن . همون شب از ترسم با دکترم صحبت کردمم گفت نه همه اینا الکیه باید روزی نیم ساعت پیاده روی کنی چون تپلی فشار و ... میگیری . منم سنم کم ۲۱ سالم بود هیچی بلد نبودم ن منع رابطه کرد هیچیییییی هی هم ازش پرسیدماااا گفت باید پیاده روی کنی ی هفته بعدش بچه ام سقط شد .

گلم، یکی از دوستای من ماه بعد از ازدواجش با این نیت که باردار نشه، قرص ضد بارداری میخورد. ولی باردار ...

منم انقدر دلم میخواد دو قلو . فقط ب خدا میگم خدایا ماها ک سخت باردار شدیم تو کمکمون کن بارداری راحتی داشته باشبم خدا فقط خدا . 

خدا حفظ کنه دوقلو ناز هاشو 😍