2777
2789
من یه سه چهار سال اول به خاطر مشکلات مالی و اینا بچه دار نشدم بعد دیدم داره دیر میش شدم سقط شد اونای ...

خدا ب راه راست هدایت کنه 

منم انقدر از این شرایط های وحشتناک دارم نمیدونم کدومو توضیح بدم . کم و بیش تو تاپیک قبلی هام گفتم 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭
این چ حرفیه عشقتو دو دستیییی بچسب . اقدام کن با ارامش همه چی حل شدنیه 

وسواس های عجیب غریب دارم بعید میدونم که بزارن من باردار بشم  واسه همین میگم طلاق بدم که حرف واسم نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ❤️ عاقلی کرد زودتر اقدام کرد . من هی انداختم عقب 

خودتو‌ سرزنش نکن، باور‌کن به دیری و زودی نیست.. من از سه ماه بعدش اقدام کردم و نشد.. 

اصلا به این چیزا نیست، قسمت باشه میشه عزیزم ❤️

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱
وسواس های عجیب غریب دارم بعید میدونم که بزارن من باردار بشم  واسه همین میگم طلاق بدم که حرف واس ...

برو پیش مشاور 

وضعیت بد هست چرا با طلاق بدترش کنی 

هم خودتو عذاب بدی هم شوهرتو 

وسواس هم درست میشه 

خودتو‌ سرزنش نکن، باور‌کن به دیری و زودی نیست.. من از سه ماه بعدش اقدام کردم و نشد..  اصل ...

تا خدا چی میخواد برامون 

انشالله زود مادر بشی و صحیح و سلامت بغلش کنی 

برو پیش مشاور  وضعیت بد هست چرا با طلاق بدترش کنی  هم خودتو عذاب بدی هم شوهرتو  وس ...

بله باید همین کار رو بکنم توکل به خدا الهی من خوب شه وسواسم شما هم و همه کسایی که این مشکلات رو دارن همشون بچه های سالم و خوشکل بیارن 

منم دخترمو تو۲۸هفته بخاطر پارگی کیسه آب از دست دادم...یه شبانه روز زنده بود بعدش پرکشید😓۱۱ دی ۱۴۰۰ ....بعد از چند ماه که از سزارینم میگذره جای بخیه هام درد میکنه...اصلا احساس ی مادری ک اینجور ضربه ای خورده تو کلمه ها بیان نمیشه😔

تو معجزه  ای انقدر ک ماهی و خوش قلب خدا حفظ کنه دخترت رو برای منم دعا کن خیلی دوست دارم ♥️

آدمایی مثل من که شرایط مشابه مثل شما رو تجربه کرده دقیق درک میکنم که چه حسی داری ولی بدون خدا حتما کمکت میکنه  ناامید نباش همچین بچه دار میشی وقت نداشته باشی به این روزا فکر کنی

منم دخترمو تو۲۸هفته بخاطر پارگی کیسه آب از دست دادم...یه شبانه روز زنده بود بعدش پرکشید😓۱۱ دی ۱۴۰۰ ...

عزیزدلممممممم خیلی شرایطط سخته خیلیییییی 😭😭😭😭منم ک بچه امو از دست دادم حتی نمیتونم بفهمم ک‌

عزیزدلممممممم خیلی شرایطط سخته خیلیییییی 😭😭😭😭منم ک بچه امو از دست دادم حتی نمیتونم بفهمم ک‌

منم پارسال 16 هفتگی پسرمو مجبور شدم سقط کنم به علت اختلال کرزومی . تا یه ماه از سینه هام شیر میومد هم درد سینه هامو تحمل کردم هم درد از دست دادن بچمو خیلی خیلی سخته. الانم تقریبا 10 ماه هست که تو اقدامم ولی هنوز باردار نشدم و خیلی نگرانم