2777
2789

دردی که اولش با درد دور ناف شروع شده 

و تا چند ساعت بعد هنوز درد و دلپیچه 

هست اما کمتر از اولش 

ولی اون حالت دلپیچه و نفخ و ورم هست 

اینا میتونه از آپاندیس باشه؟

نمیدونم 

ممکنه کیست هم باشه حتی 

کیست تخمدان

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد آپاندیس ناحیه سمت راست پایین شکمتون رو اگر محکم فشار بدید و رهاش کنید درد خیلی خیلی شدیدی میگیره این نشونه آپاندیسه. درد آپاندیس اصلا اینطوری نیست دردش جوریه که هر دقیقه زیاد میشه حتی نمیتونی کمرتو راست کنی که بتونی راه بری . 

اول دردش مبهم و دور نافته بعد کم کم میاد سمت راست شکمت  با دستت آروم سمت راست شکمتو فشار بده پ ...

تب و استفراغ نیست فقط اولش یه جورایی انگار حالم داشت بهم میخورد ولی نمیشدم 

الان هم درد ندارم ولی حالت دلپیچه هست

نه درد آپاندیس ناحیه سمت راست پایین شکمتون رو اگر محکم فشار بدید و رهاش کنید درد خیلی خیلی شدیدی میگ ...

اخه پس این چیه 

خوب بودم یهو اینطوری شدم

اصلا چیز خاصی هم نخوردم امروز 

پریود هم نیستم یا قرار نیس بشم 🤦‍♀️

اخه پس این چیه  خوب بودم یهو اینطوری شدم اصلا چیز خاصی هم نخوردم امروز  پریود هم نیستم ...

شاید بدنت سردی کرده . چیزای گرم بخور شاید نفخ کردی پیچیده تو دلت . من یکی دو روژ اینطوری بودم حدس کم کم بهتر شد .