2777
2789
عنوان

لطفا ،خواهشا میشه بیاین 😭😭😭😭

173 بازدید | 12 پست

امشب شب عرفس ،میشه با دلهای مهربونتون برام دعا کنیم خدا حاجتمو بده .منم برا حاجت روایی شما صلوات میفرستم. ممنون 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبببببب شددد فهمیدم عرفستتتت :)))))) خدای مهربون ایشالا هرررچی میخواین خدا بهتون میده به حق منجی ...

ممنون عزیزم ،انشالله حاجت شما هم برآورده شه 😘

سلام استارتر عزیز ضمن آرزوی برآورده شدن حاجتتون و سلامتی شما و گل دخترتون..... من کامنت شما در پیج پربازدیدی که درباره ی بلوغ دختران و افزایش قد بود رو یکی دو روز پیش دیدم و با اجازتون اسکرین گرفتم ولی توی اون تاپیک کامنت شمارو گم کردم برای اینکه ریپلای بزنم و خواهش کنم که لطفا برنامه ی غذاییتونو هم به اشتراک بذارین.... به همین دلیل اینجا خدمتتون پیام دادم، من یه پسر 10 ساله دارم و به عنوان یه مادر با افتخار تحسینتون میکنم بابت توانمندیتون در اجرای درست برنامه ی افزایش قد دختر دلبندتون.... پیشاپیش یک دنیا سپاس دارم از حضورتون 🙏 

سلام استارتر عزیز ضمن آرزوی برآورده شدن حاجتتون و سلامتی شما و گل دخترتون..... من کامنت شما در پیج پ ...

سلام دوست عزیز خیلی ممنون از آرزوی خوبت 🙏.اتفاقا میخواستم بزارم تو تایپیک ولی رفتم دیدم قفل کردن کردن،چشم حتما براتون میزارم ،امیدوارم مفید باشه و به دردتون بخوره

سلام مجدد دارم و یک دنیا سپاس..... 

خیلی محبت می فرمائید، فکر می‌کنم اون تاپیک دوباره باز شده.... 

اگه اونجا گذاشتین بی زحمت به من اطلاع بدین.... 

اگه اینجا بود هم پیشاپیش از حضورتون ممنونم 🙏

سلام من توی تاپیک تجربه بلوغ زودرس هم بهتون پیام دادم ، میشه لطفا کامل توضیح بدین این عکسایی فرستادین ؟ بعضی مواردش مصل زنجبیل و اب و اویشن تداخل دارن ، و اگع چیزی هم جا مونده توی عکس ننوشتین اضافه کنید ، مثلا‌پسته توی پیامتون توی اون تاپیک گفتین هر روز ولی توی این عکس نیست ، ویتامین ها هم همینطور فقط ویتامین دی رو نوشتین بقیه ویتامینا چی 

واقعا لازم دارم و خیلی عجله دارم ممکنه دیر بشه ، درخواست هم دادم بهتون ولی احتمالا انلاین نشدین 

اگه به صورت برنامه روزانه بدین که خیلی بهتره اینجوری گیج‌نمیشم 

یه دنیا ممنون💖💖💖

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام من توی تاپیک تجربه بلوغ زودرس هم بهتون پیام دادم ، میشه لطفا کامل توضیح بدین این عکسایی فرستادی ...

سلام.این مطالب چیکیده ی جست و جوی من تو فضای مجازی ه ،چون آویشن خوبه اتفاقا برت رشد ولی زنجبیل خیلی گرمیه به نظرم من بهتره استفاده نشه چون حالت فلفلی داره پسته هم تو عکس هست دیگه روزی چهارتا .ببین دوست عزیز این مواد غذایی که من تو برگه ها نوشتم حتما باید استفاده بشه بعضیاش نوشتم روزی بعضیارو در طول هفته باید استفاده کنی  اگه انارو دقیق استفاده کنی مطمئنا کمبودی دیگه نداره بدنت . روزی دوتا گردو معلادل یه قاشق شربت امگاس یا یه قاشق شیره انگور معادل شربت آهن ولی به صورته طبیعی ،من به جای ویتامین و داروهای مختلف سعی کردم تا حدی که توانایی مالیم اجازه میده همه ویتامینارو به صورت طبیعی به بدنش برسونمولی ویتامین د چون جبرانش از طریق تغذیه واقعا سخته برای همین مکمل میدم ،یه نرم افزاری هم تو گوگل پلی افزایش قد کودک  اگه اونم انجام بدین خ شنیدم تاثیر داره نظرات کاربراهم نوشته شده ،یه ساعت بعد از مصرف غذای پروتینی انجام بشه عالیه .مثلا یه روز برنامه غذایی من 

تخم مرغ و شیر همراه پودر سنجد و شیره 

ورزش 

میان وعده صب نصف موز .سیب . پرتقال

ناهار .پلو و سینه ی مرغ یا خورشت یا کباب 

ماست همراه گل محمدی و آویشن 

میان و وعده ی عصر آجیل 

شام یه پیاله عدسی یا سوپ 

شیر خرما

خواب

خودت باید برنامه ی غذاییشو تنظیم کنی که همه ی مواد مفید باشه داخلش .بازم اگه سوالی داشتی درخدمتم .