2777
2789
عنوان

بچه های انسانی میشه بیاید

80 بازدید | 9 پست

دوستان خواهرم میخواد بره کلاس یازدهم و رشتش انسانیه و میخواد از امسال خدندن رو برای کنکور شروع کنه میشه کتاب خوب برای هر درس  که یه جزوه یا توضیح و متن داشته باشه و نمونه سوال معرفی کنید لطفا بگید کتاب جامع هست یا نه ممنون😘😘😘

عزیزم حتما کلاس عربی بره و خودشو تقویت کنه و همچنین ادبیات 

کتابای خیلی سبز و ابنا خوبن 

همشون یه مفهوم رو میرسونن حتی توضیحاتشونم عین هم هست فقط دسته بندی مطالب و ابنکه چه مطلبی رو اول بگن و نحوه پاراگراف بندیشون کمی متفاوته 

پس ذهن خودشو درگیر ابنا نکنه 

تست زیاد کار کنه 

از الا میخواد بخونه آرام آرام و پیوسته بخونه 

یه روز ۱۰ ساعت نخونه یه روز هیچی 

جوری درس بخونه زده نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما کلاس عربی بره و خودشو تقویت کنه و همچنین ادبیات  کتابای خیلی سبز و ابنا خوبن  ...

ممنون عزیز دلم خیلی خیلی لطف کردی بنده خدا خیلی سردر گمه برای کتاب فقط عزیزم خیلی سبز هم جزوه داره هم تست داخل کتاب؟

ممنون عزیز دلم خیلی خیلی لطف کردی بنده خدا خیلی سردر گمه برای کتاب فقط عزیزم خیلی سبز هم جزوه داره ه ...

خواهش میکنم عزیزم 

اره عزیزم 

موقع خرید کتابا روی جلد کتاب نوشته 

و خودشم نگاش کنه 

بهش بگو خوب خوب درس بخونه انشالا موفق مبشه

ا

ensani_moshaveree

این پیج رو بدون تبلیغ تگ کردم، مشاور اصلی مجموعه آقای عبادتیه، رضایت زیادی داشتن به نظرم تو پیجش بگردی تمام سوالاتتون برطرف میشه حتی اگه نخواین که مشاوره رزرو کنید، اگرم با خودشون کار کنید که چه بهتر از الان میتونه اصولی و خوب بخونه