2777
2789
بابام مریضه ی حالت تشنجی بهش دست میده میلرزه و چشاش سیاهی میره و حاضرم نیس بیاد دکتر چون چن سال پیش تومور داشت سرشو عمل کرد خیلییی درد کشید از همون موقع از دردش میترسه نمیاد(کلا اهل دکتر رفتن نیست) 

بعد من ی جفت گوشواره دارم از زمان مجردیم(الان متاهلم تو عقدم) میگم بنظرتون خوبه واسه محرم گوشواره هامو یواشکی بدون اینکه کسی بفهمه بفروشم برم ی قربونی بکنم تو محرم ک بابام خوب شه؟؟

فقط خودمو شوهرم بدونیم 

میگم گوشواره هامو بفروشم چون دوس ندارم از همسرم پول بگیرم 

بنظرتون کار خوبیه یاچی؟ 

دکترا چن ماه قبل گفتن ک باید دوباره عمل شه و خرج عملشم 30 میلیونه و هزینه عملشو نداریم ک عمل شه... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پولاتو باید برای عمل جمع کنی 

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

میگم حتی ب بابامم نگم ک من واسش قربونی کردم مثلا ب اسم شوهرم قربونی کنیم ینی ب فامیلا و اینا بگیم شوهرم نذر داره

نمیخام بابام بفهمه واسه مریضی اون قربونی میکنم ک خوب شه نمیخام ب غرورش بر بخوره اخه خیلی حساسه 

اگه بقیه فک کنن شوهرم نذر داره ولی من پولشو بدم قبوله نذرم یا حتما باید بدونن ک مال من بوده؟

علم پزشکی رو یک تنه بردی زیر سوال  اگر قرار بود مشکلات جسمی با قربونی حل بشه، الان به جای بیما ...

خب شما میگی من چیکار کنم بنظرت کلا 16 سالمه هیچ کاری نمیتونم بکنم ب غیر از دعا و اینا

نه فکر خوبی نیست. اون گوشواره را نگهدار اگه برای درمان پدرت نیاز شد بفروش. در ضمن پدرتون چون سابقه تومور داشتند، حتما حتما باید سریعتر به پزشک مراجعه کنند...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم