2777
2789
عنوان

قشنگا😍🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 58 پست
چقدر عالی 😍

واااای من با دیدن این اسم کاربریت چقدر دلم برای سارا گرجی جونم ت ن گ شده🥲

امشب انشاءالله بهش زنگ میزنم

( البته اگه جواب بده چون سرش خیلییی شلوغ و همش درگیر پروژه بازیگری و....... هست)💔

(My profile picture is me ,please don't copy)
بالاتر عرض کردم چون دورگه هستم😇 خواستم این اسم کاربری رو بذارم Iranian American girl ولی چون طول ...

وایی رگه امریکایی هم داری؟نمیشه عکستو ببینم😁

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@خوشمل_کیم_من     @خوشمل_چی     @زهرمار_میقولی؟    

💕💕💕

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
سلام عزیز دل قربونت😍 نمیدونی چقدر انرژی گرفتم مهربونم😍💛🌻 خیلی خوشحال شدم از هم صحبتی باهات ...

خداروشکر قربونت برم😍

خیلییییی عزیزییییییی🥰 Loving you so much😘

خداروشکر قربونت برم😍 خیلییییی عزیزییییییی🥰 Loving you so much😘

نفسی

بله البته در رویاهام شرمنده عزیزم میترسم وقیح بیاد منو با خودش ببره

یعنی واقعا دورگه نیستی؟تصور خودت؟

دشمنت شرمنده منم اینجا عکس از خودم کامل  نمیذارم

یعنی واقعا دورگه نیستی؟تصور خودت؟ دشمنت شرمنده منم اینجا عکس از خودم کامل  نمیذارم

نه فدات ، اره در رویاهام الیته یه دلیل دیگه هم هست چون من خیلیییی امریکا رو دوست دارم به خاطر همسن هم اسم کاربریم این شد😅

اما دوستای امریکایی زیاد دارم میخوای باهات اشناشون کنم😁

نه فدات ، اره در رویاهام الیته یه دلیل دیگه هم هست چون من خیلیییی امریکا رو دوست دارم به خاطر همسن ه ...

چه خوووب

حتما..اینجا هستن؟😍

چه خوووب حتما..اینجا هستن؟😍

نه عشقم امریکا هستن😅

منم همونجا باهاشون اشنا شدم( چون همش در رفت و امد هستیم از امریکا به ایران و از ایران به امریکا)😁

(البته من تنها نمیرماااا با مادربزرگم و داییم  معمولا میرم و میام چون سنم کمه فعلا ۱۴ سالمه )😅

البته شاید الان بپرسی چرا با پدر و مادرت نمیری 😐

باید خدمتتون عرض کنم که چون  پدر و مادرم پلیس هستن نمیتونن برن خارج از کشور(چون پلیس ها همشون متاسفانه ممنوع الخروج هستن🥲)

البته مادرم ۱ سالی میشه که خودش رو به کمک پدرم الحمدالله بازنشست کرده با ۲۰ سال خدمت. اما هنوز پدرم بازنشست نشده .

خانم ها از ۲۰ سال میتونن بازنشست بشن و اقایون از ۲۵ سال البته که باید پارتی داشته باشی تا بازنشست بشی به همین راحتی ها نیست😅.........