2777
2789

کار ناخن رو تازه شروع کردم یه ماه نشده اما کارم خیلی خوبه برا اولین کارم اما یه اشکالات ریز دارم ک جربیم گفته دستت راه بیوفته حل میشه الانم چن میلیون خرج کردم دستگاه و وسیله ها خیلی ناامیدم نمیدونم مشتری چجور جنع کنم یا پیشرفت کنم توش اعصابم ب کل خرابه 

اوایل کارت ی تخفیف های جزئی بزار مثلا الان همه ناخن کار ها برای عید غدیر عید قربان تخفیف گذاشتن..تو اینستا تبلیغ بزار رو از دوستات بخواه تورو شات کنن..یا من تو برنامه ی دیوار خیلی دیدم ک ناخن کار تبلیغ کارشو میزاره.. ایشالله که موفق باشی منم خیلی ناخن کاری دوس دارم ولی شوهرم نمیزاره😩😩😩

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
اوایل کارت ی تخفیف های جزئی بزار مثلا الان همه ناخن کار ها برای عید غدیر عید قربان تخفیف گذاشتن..تو ...

یا به خیلیا بگو مدل بشن برات فقط پول مواد بگیر.

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا به خیلیا بگو مدل بشن برات فقط پول مواد بگیر.

والا گفتم گدا بازی در میارن میگن مفت کن بیام منم پول مواد دادم  ۸۰ تومنم گزاشته بودم دو نفر اومدن بهانه اوردن ۵۰ تومن بزور دادن 

اوایل کارت ی تخفیف های جزئی بزار مثلا الان همه ناخن کار ها برای عید غدیر عید قربان تخفیف گذاشتن..تو ...

مرسی عزیزم  ولی فقط ادمای گدا گشنه منو پیدا میکنن هر جقدر زدم میگم مجانی کن بیام 

والا گفتم گدا بازی در میارن میگن مفت کن بیام منم پول مواد دادم  ۸۰ تومنم گزاشته بودم دو نفر اوم ...

خب اینجوریه مثلا تو بگو صد تومن حداقل با تخفیف بهت ۸۰تومن بدن.

مرسی عزیزم  ولی فقط ادمای گدا گشنه منو پیدا میکنن هر جقدر زدم میگم مجانی کن بیام

بچه کجایی مگه..؟؟؟