2777
2789

یادم نمیاد ولی احتمالا بوده

فقط یادمه یه بار در یه ظرفی بود که گرد بود و تا وسط جر خورده بود ولی مامانم نگهش داشته بود اصرارم داشت که ما اینجوریش کردیم و حالا باید مراقب باشیم تا بیشتر جر نخوره😤منم یه بار تو دعوا اون درو جر دادم گفتم بیا از اینم خیالتو راحت کردم😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ده ساله پیش گوشیمو شکستم از عصبانیت

𝑻𝒉𝒆𝒔𝒆 𝒅𝒂𝒚𝒔, 𝑰'𝒎 𝒍𝒆𝒕𝒕𝒊𝒏𝒈 𝑮𝒐𝒅 𝒉𝒂𝒏𝒅𝒍𝒆 𝒂𝒍𝒍 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈𝒔 𝒂𝒃𝒐𝒗𝒆 𝒎𝒆 این روزا همه‌ چی رو می‌ سپارمـ دست خدا که خودش هر چیزی که از توان من خارجه رو راست و ریسش کنه💭🌸
وای به درد تبلیغ می‌خورده اون صحنه🤣🤣مارکش چی بود؟

نمیدونم از اون قدیمی ها بود 😂

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

اره یه گوشی و یه فلش از همسرم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شوهر من همین ظهر باهام دعوا کرد سر هیچی اینکه جاریم گفت بریم پارک نهار ببریم منم اولش از شوهرم نظر پرسیدم بعد گفتم میایم پاشدم وسیله جمع کنم گفت من نمیام تو ته دلت از جاریت خوشت نمیاد منم ضایعت میکنم گرفت کلی وسیله شکست منم انداخت حموم تا صدام نره بیرون تا دلت بخواد زد الان اومدم بیرون 

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد