الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
تقریبا سه ماه پیش بود از دست دخالتهای مادرشوهرم خسته شدم باهاش قطع رابطه بودم ولی ولکن نبود شوهرمم همچنان رابطه داشت باهاشون منم دعوام شد باشوهرم اینه که روی میز کنسول بود بلند کردم انداختم زمین هزار تیکه شد از اونروز شوهرم فهمید چقدر فشار رومه کلا قطع رابطه کرد باهم خانوادش پدر مادر خواهر و برادرش 🤗🤗🤗
دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
تاپیکای قبلمو بخون زندگیم جهنمه به خدا از طلاق میترسم دلم نمیاد پسرم بمونه تننها پیششون والا تا الان جدا شده بودم دیگه حتی همسرمم دوس ندارم از بس بهم بی احترامی و بی توجهی کرده
یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد