2777
2789

اره تبلتم و پرت کردم ترک برداشت 😑

هزار بار از دستم روی سرامیک افتاد چیزی نشد ولی پرتش کردم ترک برداشت 😐💔

البته یک قسمتش کامل خرد شد ... بعد چند بار دیگه هم از دست خودم و داداشم افتاد الان هم قشنگ پر شده از خط ... باید عوضش کنم 😂 

مداد هم شکستم ... 

🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋

اره باسوهرم دعوا گردم اول تیشرت شو کشیدم پاره شد بعدم بشقاب میوه رو پرت کردم خورد ب ساعت  ازاین ساعتای ایستاده بود کل شیشه هاش شکست پاش پاش شد

خدایا ازته قلبم بتواعتماددارم میدونم هیچ وقت دستمو رهانمیکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من همین ظهر باهام دعوا کرد سر هیچی اینکه جاریم گفت بریم پارک نهار ببریم منم اولش از شوهرم نظر پ ...

ناراحت نشی ولی عجب بیشرف پستی الان دلم میخواد فحشش بدم چطورترو توحموم برد زد 

دل خودما شکوندم  

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
اره تبلتم و پرت کردم ترک برداشت 😑 هزار بار از دستم روی سرامیک افتاد چیزی نشد ولی پرتش کردم ترک برد ...

البته هنوز مثل روز اول کار میکنه 😂 

قربونش برم 🤣💛

🦋✨💙 succes is a journey . Not a destination 💙✨🦋

تقریبا سه ماه پیش بود از دست دخالت‌های مادرشوهرم خسته شدم باهاش قطع رابطه بودم ولی ولکن نبود شوهرمم همچنان رابطه داشت باهاشون منم دعوام شد باشوهرم اینه که روی میز کنسول بود بلند کردم انداختم زمین هزار تیکه شد از اونروز شوهرم فهمید چقدر فشار رومه کلا قطع رابطه کرد باهم خانوادش پدر مادر خواهر و برادرش 🤗🤗🤗

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

شوهر من همین ظهر باهام دعوا کرد سر هیچی اینکه جاریم گفت بریم پارک نهار ببریم منم اولش از شوهرم نظر پ ...

وای دیوونس شوهرت 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

ناراحت نشی ولی عجب بیشرف پستی الان دلم میخواد فحشش بدم چطورترو توحموم برد زد 

تاپیکای قبلمو بخون زندگیم جهنمه به خدا از طلاق میترسم دلم نمیاد پسرم بمونه تننها پیششون والا تا الان جدا شده بودم دیگه حتی همسرمم دوس ندارم از بس بهم بی احترامی و بی توجهی کرده

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
وای دیوونس شوهرت 

بهش میگم برو روانپزشک اصلا انگار نه انگار جواب تمام دوست داشتنما داد بهم مشکل اعصاب داره با اینکه کار اداری داره میترسه کسی بفمه نمیره دکتر

بهش میگم برو روانپزشک اصلا انگار نه انگار جواب تمام دوست داشتنما داد بهم مشکل اعصاب داره با اینکه کا ...

اخی عزیزم ان شاءالله زندگیت خوب بشه

تاپیکای قبلمو بخون زندگیم جهنمه به خدا از طلاق میترسم دلم نمیاد پسرم بمونه تننها پیششون والا تا الان ...

خدابخودت دلت صبر بده ازته دلم ازخدامیخوام ک شوهرت ادم شه سرعقل بیاد کنارهم خوشبخت بشین 

خدابخودت دلت صبر بده ازته دلم ازخدامیخوام ک شوهرت ادم شه سرعقل بیاد کنارهم خوشبخت بشین 

دلم ی دوس داشتن ساده و ی زندگی آروم میخواد همین الان گوشم درد میکنه از بس با مشت زدمامانم میگه اخرش ناقصت میکنه برگرد ولی وابسته پسرمم میترسم

دلم ی دوس داشتن ساده و ی زندگی آروم میخواد همین الان گوشم درد میکنه از بس با مشت زدمامانم میگه اخرش ...

بابا این مرتیکه تعادل روحی روانی نداره مگه بچه رومیدن بهش سعی کن فیلم مدرک جمع کنی برا طلاقت ک حضانتم بگیری باورکن اینطوری سخته منم شوهرم ادم نرمالی نیست ولی اصلا اهل کتک وفحش دادن یااینک محدودم کنه نزاره جایی برم نیست فقط خسیس خوش گذرونه منم بایک احمق زندگی میکنم