2777
2789
عنوان

مشکوک به سقط

311 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید

۲۵اردیبهشت اخرین پریود منظمم بود 

۲۳خرداد لک بینی داشتم تا ۲۹ همون ماه از ۳۰خرداد خونریزی و درد شدید دارم

من اشتباهی کردم و سرخود قرص سیپروترون خوردم چون فکر میکردم کیسته.سه شب پیش یک تکه گوشت با درد شدید دفع کردم ک فرداش که سونو رفتم گفتن ک گفتن مشکوک ب سقطم. ازمایش بتا هم مثبت شد.دکتر تکرار مجدد ازمایش بتا واسم نوشته ک فردا باید برم ممکنه سقط نشده باشه

بنظر شما ممکنه سقط نشده باشه؟؟؟

بچه میخاستی؟  خب چرا سرخود قرص خوردی؟

میخواستم از پاییز اقدام کنم. ناخواسته بوده الان.قرص خوردم چون مسافرت بودم و میخواستم خونریزیمو قطع کنم. اشتباه کردم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگ هرچی خدا بخواد توکل کن ب خدا نمیخوام بترسونمت ولی منم لکه بینی بعدش خون اومد سقط شد تو برو الان بیمارستان بهت رسیدگی کنن

خدایا تورا شکرگزارم برای بزرگ ترین نعمتم سلامتیم❤️🙏

عزیزم من اوایل بارداری لک بینی داشتم دکتر گفت از درد تنها یا خونریزی تنها زیاد نترس اما اگه درد و خون ریزی باهم داشتی به احتمال زیاد یعنی سقط الهی هرچی به صلاح زندگیت هست پیش بیاد 

ولی انشالله ر وقت تو اقدام بودی تا کامل پریود نشدی کار خاصی انجام های قرص نخوری 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
میخواستم از پاییز اقدام کنم. ناخواسته بوده الان.قرص خوردم چون مسافرت بودم و میخواستم خونریزیمو قطع ک ...

برو یه سونو بده حداقل بدونی وضعیتتو

کاش قرص نمیخوردی حالا پاییز یا الان فرقی نداشت که

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
دیگ هرچی خدا بخواد توکل کن ب خدا نمیخوام بترسونمت ولی منم لکه بینی بعدش خون اومد سقط شد تو برو الان ...

اره امروز میرم بیمارستان ممکنه فردا هم میان تعطیلی باشه و ازمایشگاه بسته باشه

عزیزم من اوایل بارداری لک بینی داشتم دکتر گفت از درد تنها یا خونریزی تنها زیاد نترس اما اگه درد و خو ...

اره خودم ک میگم هرچی ک خیره همون بشه همسرم خیلی ناراحته ک چرا سرخود قرص خوردم

برو یه سونو بده حداقل بدونی وضعیتتو کاش قرص نمیخوردی حالا پاییز یا الان فرقی نداشت که

منک اصلا احتمال نمیدادم باردار باشم

سونو هم دوشب پیش دادم اگه بتام پایین اومده باشه باید سونو واژینال بدم

فدای سرت بعد درد و لخته خون ریزی داری یا قطع شد 

دیشب شیاف گذاشتم فعلا ک قطع شده. دکترم فوق العادس چون ایشون احتمال دادن هنوز سقط نشده خیلی استرس دارم. بیستو پنجم دوماهم میشه من این دوماه کلی وسیله سنگین جا ب جا کردمو قرصای مختلف خوردم نگرانیم از اینه

دیشب شیاف گذاشتم فعلا ک قطع شده. دکترم فوق العادس چون ایشون احتمال دادن هنوز سقط نشده خیلی استرس دار ...

عزیزم اگه خدا بخواد برات بمونه هزارتا کار بکنی دارو بخوری باز میمونه اگه نخواد هم فقط برای دستشویی از جات بلند شی باز نمی‌مونه پس فقط بسپر به خوده خدا چون فقط اونه که صلاح و خیر زندگی شما می‌دونه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی