2777
2789

نزدیک یکسال هست در ارتباطیم.

اون برای من جدیه ولی انگاری من براش جدی نیستم 

داره دکتراشو میگیره و من همچنان پشت کنکوری ام 

طی این یکسال یکبار بهم خیانت کرد و دوباره برگشت و کلی منت کشی که میخوام جبران کنم بهم یه فرصت دیگه بده ..منم بخشیدم .

حالا دیشب دیدم تو اینستا یه دختر زیر پستش کامنت گذاشته و قلب فرستاده اینم با قلب جواب داده؟ 

بنظرتون الکی دارم حساس میشم یا ممکنه که ارتباطی باهم داشته باشن؟

دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم 

ازش پرسیدم که کیه این دختره ،،، 

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

ممکنه

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطتت رو کاملا قطع کن.

اولا تا قیامت بهش شک میکنی.

دوما تو دختر خوبی هستی ولی من واقع بینم و بچیزی بهت میگم. عزیز دلم اون دکتری گرفته میره سراغ یه دکتر یا پولدار که براش بچربه. نه اینکه تو کافی نیستی اون سر و گوشش میجنبه.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

فقط میتونم بگم مرد جماعت شوهرش قابل اعتماد نیس چه برسه.... خیلی ساده ای

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
ارتباطتت رو کاملا قطع کن. اولا تا قیامت بهش شک میکنی. دوما تو دختر خوبی هستی ولی من واقع بینم و بچ ...

درستع ،،نمیدونم بعد از اون خیانت اعتماد خیلی کم شده نسبت بهش 

و اونم کاری نمیکنه که اعتمادمو جلب کنه 

اصلا تو قرارهامون میرم سمت گوشیش جبهه میگیره طوری که متوجه حالتش میشم

درستع ،،نمیدونم بعد از اون خیانت اعتماد خیلی کم شده نسبت بهش  و اونم کاری نمیکنه که اعتمادمو ج ...

کات کن

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
درستع ،،نمیدونم بعد از اون خیانت اعتماد خیلی کم شده نسبت بهش  و اونم کاری نمیکنه که اعتمادمو ج ...

خیلی مشکوکه هستن پسرایی ک همزمان با چند دخترن😑😑جدیدا هم آنقدر همه راحت پا میدن و دوستی عادی شده ک تنوع طلب شدن همشون بنظرم بشین درستو بخون برا ایندت تلاش کن 

من چند روز پیش با یه مشاوری حرف میزدم بچیز جالب گفت. یه ایه از قران که زن خوب با مرد خوب... تو وقتی خائن نیستی ، دنبال یه رابطه امن و خوبی پس لیاقتت هم مردیه که مثل خودت باشه.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بنظرم ب پسر جماعت اعتماد نکن  ک هول ترش نیس

چیکار کنم 

دوست دارم بشینم جدی درس بخونم چون ذهنم درگیره هر ماه ما یه داستان داریم 

دیگه واقعا انگاری منتظر کوچک ترین حرکتم که ازش ببینم، که کات کنم

من چند روز پیش با یه مشاوری حرف میزدم بچیز جالب گفت. یه ایه از قران که زن خوب با مرد خوب... تو وقتی ...

دقیقا همینه 

یه سوال ،،، من ازش تعهد میخوام بنظرتون انتظار بیجایی دارم ؟

چون یه سری میگن ادم از شوهرش نباید انتظار داشته باشه چه برسه دوست پسر،،،

ولی من دارم پلن میچینم باهاش رویا می سازم دارم جدی بهش فکر میکنم و از همه مهم تر که تعهد دارم بهش و انتظارم اینه اونم همینطور باشه 

چیکار کنم  دوست دارم بشینم جدی درس بخونم چون ذهنم درگیره هر ماه ما یه داستان داریم  ...

بهترین کار تمرکز رو درسته و تلاش کنی برا آیندت مطمئن باش 

اگر آنقدر حست بهش عمیق نیس کات کنی بهتره اینجور کمتر اذیت میشی

ولی خب آدم وقتی با ی نفره فک میکنه دیگ کسی مث اون نمیشع واسش 

اما ی جایی میبینی یکی وارد زندگیت میشه ک اصن اون آدمی ک تو گذشتش بوده  دیگ حتی بهش فکرم نمیکنه مخصوصا کسی ک خیانت کرده قابل اعتماد نیس سست اراده هس خیلی متاسفانه....