2777
2789
عنوان

خسته شدم از این رابطه بنظرتون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 19 پست
دقیقا همینه  یه سوال ،،، من ازش تعهد میخوام بنظرتون انتظار بیجایی دارم ؟ چون یه سری میگن ادم ...

اگر قصد ازدواج هس  خب اره تعهد باید داشته باشن دو طرف

اما اگ ب قصد تفریح و سرگرمی نه بی خیال باش هر چند همونم دختر ممکنه حسودی کنه و برعکس.. ک طبیعه

دقیقا همینه  یه سوال ،،، من ازش تعهد میخوام بنظرتون انتظار بیجایی دارم ؟ چون یه سری میگن ادم ...

تو حتی تعهد کتبی هم بگیری اون میتونه دورش بزنه.

ببین اگر تشنت باشه بهت یه اب کدر و بد رنگ بدن میخوری؟ با صبر میکنی برسی یه جایی اب تمیز بخوری؟ 

ابن رابطه مریضه دوست داری تموم عمرت همش با شک و نگرانی زندگی کنی؟ فرداها با پوز خند بهت میگه تقصیر خودته، تو عاشقم بودی ، اره من با فلانبم، با فلانی بودم ... میخوای چیکار کنی؟ ها؟

تازه اگر اگر با مدرکش دنبال این نباشه برای ازدواج بره سراغ ادم پولدار یا دکتر.

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار تمرکز رو درسته و تلاش کنی برا آیندت مطمئن باش   اگر آنقدر حست بهش عمیق نیس کات ...

حرفات بهم انرژی مثبت داد❤

پس یه تصمیم جدی میگیرم هر چند که خیلی علاقه مندم بهش 

و هر چی هم بگم میدونم حاشا میکنه 

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋
حرفات بهم انرژی مثبت داد❤ پس یه تصمیم جدی میگیرم هر چند که خیلی علاقه مندم بهش  و هر چی هم بگ ...

اره عزیزم بهترین کار همینه حالا فکر کن باخودت بهترین تصمیمو بگیر با توجه ب همه شرایطت

چون ک اینجور ذهنت درگیره فکرهای منفی میشه و نمیتونی رو درست تمرکز کنی یادت باشه اول  ب خودت اهمیت بدی همیشع 

❤🥰🙏🏻 و با کسی باشی ک واست ارزش قائل باشه و هیچوقت ناراحتت نکنه پس درس بخون و هدف هاتو دنبال کن  تا در آینده موفق بشی و ان شاءالله ک ب همه خاسته هات برسی و ب عشق واقعیت و کسی ک واقعا لیاقتتو دارع 💙💙

اره عزیزم بهترین کار همینه حالا فکر کن باخودت بهترین تصمیمو بگیر با توجه ب همه شرایطت چون ک اینجور ...

تشکر که انقدر انرژی مثبتی ،،حال دلت همیشه عالی❤

اگه بازم صحبتی کرد میام تو تاپیک میگم یا تو خصوصی به شما پیام میدم ،ایرادی داره؟

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋