2777
2789

دوشنبه بی بی چکام هاله داشتن، مدیکور، ویور و لاوین زدم، همه هاله انداختن، دیشب باز مدیکور زدم کاملا پررنگ شده، لاوین و ویور صبی زدم، لاوین هم پررنگ شده، اما ویور هنوز کمرنگه، از هاله یکم پررنگتره، ولی با اون ک دوشنبه زدم مقایسه کردم، هیچ فرقی نکرده. فردا میخام برم آزمایش. بنظرتون بتام بالا رفته ک اون دوتا پررنگ شدن؟ 

عزیرم به نظرم از الان اینقدر حساس نباش روی جزییات.

برو ازمایش و از بقیه ی بارداریت کاملا لذت ببر 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله مبارکتون باشه

ی سر ب تاپیک قبلیم میزنی بی زحمت؟ ک دلیل استرس زیادمو بدونی؟ بتام کم شده، ولی بی بی چکام پررنگ شدن. نمیدونم تا فردا چیکار کنم، دارم از فکر دیوونه میشم، هرچی خودم میزنم ب بی خیالی، فیلم میذارم، کتاب میخونم، باز از فکرم بیرون نمیره

عزیرم به نظرم از الان اینقدر حساس نباش روی جزییات. برو ازمایش و از بقیه ی بارداریت کاملا لذت ببر&nb ...

آزمایش رفتم،تو تاپیک قبلیم نوشتم چیکار ب سرم داده آزمایشگاه ک الان اینهمه استرس دارم

آزمایش رفتم،تو تاپیک قبلیم نوشتم چیکار ب سرم داده آزمایشگاه ک الان اینهمه استرس دارم

خوب وقتی جواب آزمایش مثبت بود چرا درخواست تیتر دادی دوباره؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
خوب وقتی جواب آزمایش مثبت بود چرا درخواست تیتر دادی دوباره؟

چون سابقه ی چهارتا سقط دارم، دکتر گفت دوباره برو ک اگه ب اندازه کافی بالا رفته، دارو برا جلوگیری از سقط و تشکیل قلب شروع کنم

چون سابقه ی چهارتا سقط دارم، دکتر گفت دوباره برو ک اگه ب اندازه کافی بالا رفته، دارو برا جلوگیری از ...

منم سابقه ی  ۵تاسقط داشتم..آخرین بار به محض اینکه بی بیچکم هاله انداخت داروهام رو شروع کردم.

به نظرم اگه هپارین گرفتی از همین الان شروع کن به تزریقش

این مارک مدیکور، کمرنگه مال صبح دوشنبه، پررنگه مال دیشب

خوب این که واضح نشون میده بتا بالا رفته

اینم ویور،ک هیچ فرقی نکرده، یکیش مال عصر دوشنبه،یکیش هم مال امروز صبح

اگه سقطات به خاطر غلظت خونه باید از همون اول آسپرین و هپارین رو شروع کنی

منم سابقه ی  ۵تاسقط داشتم..آخرین بار به محض اینکه بی بیچکم هاله انداخت داروهام رو شروع کردم. ب ...

هیچی نداده بهم دکتر، فردا قراره ی دکتر دیگه ویزیتم کنه،ک تو شهر خودم نیس، آنلاین ویزیت میکنه. آزمایش هم بدم ی آزمایشگاه دیگه،تا ببینم خدا چی میخاد،برام دعا کن.