2777
2789
عنوان

سوال در مورد بی بی چک دارم،بیایین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
اگه سقطات به خاطر غلظت خونه باید از همون اول آسپرین و هپارین رو شروع کنی

قلبشون تشکیل نمیشه. هرازمایشی هم بگی دادیم ما، هیچکدومشون هیچ مشکلی ندارن. این ماه تغذیمونو تغییر دادیم، خیلی چیزا رو حذف کردیم، گفتیم شاید نتیجه بگیریم

قلبشون تشکیل نمیشه. هرازمایشی هم بگی دادیم ما، هیچکدومشون هیچ مشکلی ندارن. این ماه تغذیمونو تغییر دا ...

منم همه ی آزمایشات مربوط به سقط رو انجام دادم.

ولی هیج دلیلی برای سقطام پیدا نشد

دو تا بچه رو همینجوری دارم.

یعنی روز ی که  بی بی هاله انداخت  شرو ع کردم به تزریق آمپول هپارین

با اینکه دکترم گفت بزار بعد از تشکیل قلب ولی من قبول نکردم و همون روز شروع کروم و خدار وشکر نتیجه داد.

یکی هم بین تا دو بچه آمپول رو نزدم و سقط شد.

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همه ی آزمایشات مربوط به سقط رو انجام دادم. ولی هیج دلیلی برای سقطام پیدا نشد دو تا بچه رو همین ...

الهی خدا برات حفظشون کنه. برا منم دعا کن، این بارداریم بی مشکل باشه

الهی خدا برات حفظشون کنه. برا منم دعا کن، این بارداریم بی مشکل باشه

ان شاءالله عزیرم نی نی روبه سلامتی بغل بگیری😍

برات صلوات فرستادم. 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...