که بریم تو یه شهر بزرگ زندگی کنیم؟ ما تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم،آب و هواش خیلی بده،موقعیت کاری داخلش صفره،امکانات صفر تر،هزینه ها چسبیده به سقف و با زندگی تو شهر بزرگ هیچ فرقی نداره و هیچ جای پیشرفتی هم توش نیست.شوهرم اصلا کوتاه نمیاد میگه شهرمه دوسش دارم از شهر بزرگ و شلوغی و این چیزا بدم میاد و ... داره دو تامونو بدبخت میکنه،یک ساله عقدیم هنوز نتونستیم بریم سر خونه زندگیمون چون کار درست و حسابی ای نداشت،در حالی که اگه بریم شهر مد نظرم جفتمون میتونیم کار کنیم و زندگیمون خیلی میوفته جلو...ولی کوتاه نمیاد.چه جوری بهش بگم که راضی بشه و کوتاه بیاد؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
تا ۶ماه دیگه اگه کارو پول عروسیو جور کردی حرف تو وگرنه باید ازینجا بریم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.