2777
2789

عدم توجه همسراشون

اگر لبریز بودن ب زندگی کسی کار نداشتن ک

داشتن؟

من در مورد مسائل خصوصیم زیاد اینجا نمیگم دیگه چون ی آشنا میخونه ♥️و خیلی آزاردهندس♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا ذاتشون بده ربطی به شوهر ندارهشوهرش بده چرا باید تو این قضیه که خونه ی من کدوم سمتی باشه دخالت ...

وای چرا در این مورد نطر میده؟

من در مورد مسائل خصوصیم زیاد اینجا نمیگم دیگه چون ی آشنا میخونه ♥️و خیلی آزاردهندس♥️

والا پدرشوهر من مثل پروانه دورش میچرخه مثل کوزت تو خونه کار میکنه خانم لم میده یا با گوشی حرف میزنه یا توی نگا میکنه ولی سرش همیشه تو پاچه ماست.انگار همه رو جادو کرده بگه ماست سیاهه پسراش یا کسی بهش نمیگه اشتباه کردی سفیده همه تاییدش میکنن اینم افسار پاره میکنه

والا پدرشوهر من مثل پروانه دورش میچرخه مثل کوزت تو خونه کار میکنه خانم لم میده یا با گوشی حرف میزنه ...

وا

چرا

عادت کرده ب ظلم؟

نه مال مادر شوهر من بدبختی دختراشه دختراش میان مبگن ما فلانیم مادره میگه رفتیم دختر مردم اوردیم خوشب ...

یا علی

ینی چش خوشبختی دیگرانو ندارن؟

وای چرا در این مورد نطر میده؟

تو همچی دخالت میکنه حتی میپرسه درامدتون چقده و پولاتونو چیکار میکنید یا حتی شام و نهار چی میخوریم

دوست داره ریز جزئیات زندگیمونو بدونه و درموردشون دخالت کنه ولی ما بهش راه نمیدیم

پدرشوهرمم مردم خوبیه و یسری رفتاراش تحت تاثیر زنده

برا پسرش خساست داره فک کن تو باغ داری و از محصول باغت ۲۰۰گرم برا پسرت بیاری شایدم کمتر...کاش میشد پسش بدم...

تو همچی دخالت میکنه حتی میپرسه درامدتون چقده و پولاتونو چیکار میکنید یا حتی شام و نهار چی میخوریم دو ...

چ بیکار