تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
وااااای اینو چند سال پیش یه همسایه به منگفت من خندیدم آخه زیاد خرافاتی نیستم.ولی امتحان کردم درسته.الان چند ساله همین کارو میکنم پیدا میشه خیلی عجیبه به خواهرامم یاد دادم
چند وقت پیش تمام کارت ماشین و عابر و ملی و بدبختیا رو شوهرم گم کرده بود داغون شدیم شدیدددددد همینجور چرخیدم تو نینی سایت اینو دیدم گره زده روسری بخدا پنج دقیقه نشد پیدا شدن
اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر
اگر تو خونه گم شده خونه رو به چند منطقه تقسيم كن . هر قسمت رو به نوبت درست و حسابي بگرد . من يه بار كليدمو گم كرده بودم . هر چي گشتم پيدا نشد . بعد گفتم نكنه اون موقع كه رو مبل بودم از دستم افتاده و من متوجه نشدم رفته اون زير مبل . اون رويه ي مبل كه مثل بالشته رو برداشتم ديدم كليدم زيرشه . بعضي وقت ها هم آدم سر سري ميگرده . حتي بعيد ترين جاهايي هم كه فكر ميكني امكان نداره اونجاها باشه بگرد . ممكنه يه موقع يه بچه اونو جابجا كرده باشه . يا خودت حواست نبوده جابجا كردي يادت نمياد . ممكنه كسي برداشته گذاشتش جاي ديگه . و ... . اينجوري بگردي ان شاء الله پيدا ميكني .