2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس این کیت رو الکی خریدم☹️

شما زمانی که دوره قاعدگیت رو شروع میکنی تا چند ماه باید علامت بزنی تا مدت زمانش دستت بیاد 

بعد اگ منظم بود از اون تاریخ قاعدگی 14 روز باید برگردی

عقب 

مثلا یکی دوره هاش 28 روزه اس 14 روز عقب‌تر میشه روز چهاردهم دوره اش 

اون مدت زمان تخمک گذاری شماست 

زمانی که ترشح شما افزایش پیدا میکنه و همزمان جهت اینکه مطمئن بشی از کیت تخمگذاری استفاده کنی اگ مثبت شد تا چند بار یک روز در میون باید رابطه داشته باشی و اینکه قبل از رابطه تو سرکه و نمک بشینی و بعد برای دختر دار شدن سعی کنی به ارگاسم نرسی 

نمیدونم شما مردی چون بعیده ی خانوم اینا رو ندونه 

یا خیلی از دنیا عقبی

پس این کیت رو الکی خریدم☹️

بیشتر واسه پسر استفاده میشه ۲ روز قبل تخمک گذاری و دوروز بعدش اقدام نکن از کیت که پرنگ شد تا دوروز بعدش . تو اول نباید ارضا بشی که محیط رحمت قلیایی نشه پسر میکنه

شما زمانی که دوره قاعدگیت رو شروع میکنی تا چند ماه باید علامت بزنی تا مدت زمانش دستت بیاد  بعد ...

نه عزیزم زنم دوتا پسر دارم میخوام اقدام کنم میترسم اینم پسر بشه حالا شما هر جور دوست داری فک کن من از دنیا عقب

نه عزیزم زنم دوتا پسر دارم میخوام اقدام کنم میترسم اینم پسر بشه حالا شما هر جور دوست داری فک کن من ا ...

تو رابطه هات قبلش تو سرکه و آب بشین سعی کن ب ارگاسم هم نرسی در واقع زنا کروموزوم xدارن 

مردا هستن که باید ببینی کروموزوم xباز بت بدن یا y 

ولی تا اینجا من اطلاع داشتم ولی اینکه قبل از تخمک گذاری انجام بدی یا نه رو راجبش نشنیدم 

اقدام در دوره تخمک گذاری و فقط شنیدم