2777
2789
عنوان

دهه هشتادیاااا 🤍🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 1531 بازدید | 74 پست
بله به طور معمول هر دهه ای از دهه ی پیش از خودش به جا تر عمل میکنه 

دقیقااااا 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقن یسریا بیخودی از دهه هشتادیا بدشون میاد قشنگ نفرت بیخودی از حرفاشون مشخصه نمیدونم چرا انگار مصلن حقشون خوردن ... یا میبینن با دوره خودشون فرق میکنه انگار بهشون زور میاد😕😕 

و دقیقنم چندوقت پیش بود همینجا یکی بی دلیل ب هرچی دهه هشتادی بود توهین کرد ک اینطورین اونطورین ... 

گل دخترام نظرتون چیه هر شب یه تایپک مثبت و پر انرژی برای دهه هشتادیا بزنیم 

و هر کس مشکلات مسائل و حتی هنرهاش بگه و دربارش صحبت بشه😍😍😍😍💃💃

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
اینجا دهه هشتادی زیادی جمع میشه بیاین دوست خوب من بشید تولوخودا 🥺😂😂😂

با افتخاررر

😁😁😁😁 چه دقیق بیان کردی از کجا میدونی😂من مامانم میگه من ازدواج کردم فلان کارو کردم میگم مگه الا ...

من خودم عاشششق این ویژگیاتونم 😋😍