2777
2789
عنوان

التهاب مفصل فک و گیجگاهی)(tmj)

3969 بازدید | 96 پست

بچه ها تروخدا اگه کسی دوچارش هست بگه. یا اگه کسیو میشناسین که اینجوریه. من خیلی علایم دارم. بیشترشم سبکی سر و تپش قلبه. فکم اگه دچار التهاب ششده باشه تکون بدم تپش قلب میگیرم. انگار بدنمو تکون میده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بهتر نشدین شما منم سه ساله درد دارم خوب نمیشه دلم میخواد بمیرم 

دور از جون

این مشکلی نبس که راه حل عجیبی داشته باشه. فقط رعایت کردن داره. شما دکتر رفتی.؟ 

من بیشتر سبکی سر و بی حالی بدنم اذیت میکنه. وفتی درد میگیره یا چیز سفت میخورم دیگه کارم تمومه 

دور از جون این مشکلی نبس که راه حل عجیبی داشته باشه. فقط رعایت کردن داره. شما دکتر رفتی.؟  من ...

من دکتر فک دو تا رفتم مغز و اعصاب و دندونپزشک هم رفتم میخوام برم تهران پیش سیف الدینی ببینم چی میگه . نایت گارد نگرفتم تا حالا ولی احتمالا بده بهم نمیدونم قیمتش چقدر میشه نگرانم .

من دکتر فک دو تا رفتم مغز و اعصاب و دندونپزشک هم رفتم میخوام برم تهران پیش سیف الدینی ببینم چی میگه ...

چند وقت پیش دوستم گرفت ده ملیون بود. پیش همین سیف الدبنی رفت

چقدر گرونه 😭 اگه از جای دیگه بگیرم فرق داره با اون که اونجا میدن ؟ 

والا چی بگم. اما راستشو بخوای  اولین کار تحمل و رعایت کردن متاسفاته. بعد گارد. بعدم میدونی چیه این دیگه باهامون هست. حالا استرس. تغییرات هورمونی. هر کی بگی اثر میزاره. درکت میکنم چون چند ساله درگیرم