2777
2789

مامانا پسرم دوماهشه تقریبا یکی دو روز پیش صداش یکم بم تر شد و تغییر کرد امشب دیگه بدتر شد و صداش گرفته و خوب نمیتونه گریه کنه

یه ساعت پیش که بیدارش کردم شیر بخوره دیدم خوب نمیتونه گریه کنه خودش هم معلوم بود که کلافه شده بود زود خوابوندمش تا نفهمه بیشتر بی قراری کنه

تو نت خوندم علائم رفلاکس هست شما بچتون اگه رفلاکسی بوده این علائمو داشته یا همچین موردی دیدید؟

فردا جمعه هست از کجا دکتر خوب پیدا کنم😭😔

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر میخوره گلو درد داشته باشه تا رفلاکس

اگه سرماخوردگی باشه آب ریزش بینی هم باید داشته باشه؟ چون آبریزش نداره

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
عزیزم بچه همینه حرص نخور من پسرم ۱۰سالشه هنوز برای همه چیش حرص میخورم درکت میکنم ،حتما سرما دادیش بد ...

واقعا میگن تا گوساله گاو شود دل مادرش آب شود دارم ذره ذره آب میشم 

پسره من ۴۰روزشه بخاطره کولر وقتی از خاب بیدار میشه یا تو خاب ک گریه میکنه صداش گرفته است شیر ک میخ ...

نه پسر من با خوردن شیر هم درست نشد

دختر منم ریفلاکس کولیک داشت تا ۵ماهگی پوستم کنده شد  ولی حتما ببرید دکتر بچه رو

منم همینم بخدا

اگه سرماخوردگی باشه آب ریزش بینی هم باید داشته باشه؟ چون آبریزش نداره

نه عزیزم هر سرماخوردگی لزوما آب ریزش بینی نداره بچه های من گاهی فقط گلودرد دارن 

وقتی به سختی شیر قورت میده واذیته یعنی گلو درد داره

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
نه عزیزم هر سرماخوردگی لزوما آب ریزش بینی نداره بچه های من گاهی فقط گلودرد دارن  وقتی به سختی ...

شیر خوردنش خوبه فقط خوب گریه نمیتونه بکنه

واقعا میگن تا گوساله گاو شود دل مادرش آب شود دارم ذره ذره آب میشم 

هنوز اولش گلم من بخاطر همین حساس بودنم دیگه بچه نیاوردم،الان کولر روشنه بچه شمام هنوز نوزاد حساب میشه جون نداره مراقب باش سرما ندیش ،اگه بینیش گرفتس از شیر خودت بچکون توی دماغش باز میشه