2777
2789
عنوان

خانومایی که بفکر مهاجرت هستن بیان

83 بازدید | 18 پست

بیاید بگید از چ طریق میخواید برید و علتش چیه؟

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طریق باد،طوفان،سیل 😐 و به طروق های دیگر

Miiii سابق😐_دختر_شنی سابق😐 گزارش نزن بی فانوس خط ندارم دیه😒اسم کاربری ها یادم نمیمونههههه😶۹ماه🌑 تو آب🌊بودیم….بعدش تو هواییم☁️…..بعد میمیریم میریم تو خاک⚰️…..خو تابلوعه بعدش آتیشه🔥دیگه 😐👐🏻 خدایا دستمال🧻 که هیچی… کل زندگی من زیر درخت آلبالو🍒گمشده…تو بگو بهشت کدومه اصن تو این زمین بهشت کجا بود…. ۱۲ آذر ۱۴۰۱ قلبم از جا در اومد💔🥀
اومدم بگم خوش به حالتون کاش منم موقعیتشو داشتم

عزیزم شماهم میتونید چرا ناامید باشید

لبخند بزن و زندگی کن...لذت ببر از خوشی های ساده ...برقص و آوازبخوان...که این زندگی جز به شادی وآرامش ب چیزی نمی ارزد...

من خودم دارم از طریق تحصیل بفکر مهاجرت میوفتم و فقط رشته هایی مدنظرمه ک علاقه دارم و مهاجرتش راحت باشه

از طریق باد،طوفان،سیل 😐 و به طروق های دیگر

نمکدونم😂😘

[QUOTE=243875563]از طریق خانوادم دعوت نامه و برای تحصیل دانشگاه[/QUOTEبسلااامتی کدوم کشور و چ رشته ای

تحصیلی، بخاطر سبک زندگی که دوست داریم من و همسرم ترجیح میدیم بریم

احسنتتت بسلامتیی گلم،رشتتون؟؟

احسنتتت بسلامتیی گلم،رشتتون؟؟

سلامت باشی عزیزم. از گرایش‌های شهرسازیه (میترسم شناسایی شم‌ توی سایت آشنا دارم جزییش رو نمیگم😁)

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
[QUOTE=243875563]از طریق خانوادم دعوت نامه و برای تحصیل دانشگاه[/QUOTEبسلااامتی کدوم کشور و چ رشته ا ...

من عمو هام خارج از کشورن خیلی اصرار دارن که برای تحصیل برم عموم میگه بیا فنلاند ولی دوس دارم برم پیش کوچیکه امریکا هرچند زنش سلیطس ولی مستقل زندگی میکنم امریکا رو بیشتر دوس دارم شرایط آب و هوایی فنلاند و حس میکنم نمیتونم کنار بیام دیگه باید ببینم قسمت چی میشه

من عمو هام خارج از کشورن خیلی اصرار دارن که برای تحصیل برم عموم میگه بیا فنلاند ولی دوس دارم برم پیش ...

بدرخشی عزیزه دلم😍😍😍😘😘