2777
2789
عنوان

کدوم فیلم تو ذهنتون موندگاره ؟؟

395 بازدید | 36 پست

من خودم ستیغ اره ای یا ستیغ هکسا 

داستانش راجبه ی سربازه مسیحی هستش که خیلی معتقده و با اینکه معافه داوطلب میشه اونجا وقت آموزش میگه من برا امدادگری اومدم و قسم خوردم به تفنگ دست نزنم کلی اذیتش می کنن که بره ولی همچنان رو حرفش ثابته .و حتی دادگاه نظامی می فرستنش و پدرش ی آشنا پیدا می کنه و نامه می گیره از ی فرمانده گردن کلفت که بزارن امدادگر باشه .تو  جنگ با ژاپنی ها همه عقب نشینی می کنن و از ی دره مانند پایین می رن ولی اون نمی تونه زخمیارو ول کنه .می مونه و حتی تا شب و فرداش رخمیارو با طناب می ده پایین حتی چندتا ژاپنی هم می ده پایین .شاهدا می گن 100 نفرو نجات داده ولی خودش میگه 50 نفر و تو فیلمش میگن 75 نفر .و مدال افتخار می گیره .برای کسایی که روحیه حساس دارن نبینن چون صحنه ای دلخراش زیاد داره .اندرو گارفیلد بازی می کنه .و شمام بگین اگاه دوست داشتید  خلاصه ام از فیلمی که دیدین بگین .

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده
فقط جومونگ

💛🌱 😂😂😂😂 منم میبینم

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره این فیلمو دیدم بازیگرش هم خیلی خوبه خدایی من فیلم پیانیست نو ذهنم مونده

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

قصه پریا

متری شیش ونیم 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
اوکیا با غنچه های زخمی

آخرش میمیره اون مو فرفری اه غمگینه 💔

فرندززززززز البته سریاله😁🍷

تعریفشو خیلی شنیدم فک کنم طنزه و چند فصله 

پی کی

یه فضاییه که مباد روی زمین و طی یه حوادثی با فرقه های مختلف مذعبی تو هند اشنا میشه و براش سواله کت چرا انقدر تفاوت هست تو پرستیدن خدا 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂