2777
2789
عنوان

توروخدابیاید بچه ها کمکم کنید

357 بازدید | 41 پست

تاحالادید طرف بخاطر ی عمل از عشقش یادوس داشتنش کم بشه من نامزدم میگه ازوقتی عمل کردی دوس داشتنم بهت کم شده حس ی غریبه رو بهت دارم😔دوست ندارم مثل قبل ..قبل همونطور بودی خوشم ازت اومده بود 

خدایاشکرت...❤️

عمل بینی؟

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قبلش نظرشو نپرسیدی؟

بارهامرسیدم و راضی بود گفت مشکلی نیس عمل کن و فلان مشتاق بودحالا ازش پرسیدم مگ بهت نگفتم اجازه نگرفتم میگه حرفت درست ولی وقتی قصد یکارداشته باشه ی دروغه بگی طرفت اجازع نده و نخاد توام نخای کارو نکنی صددرصدتصممیمش داشتی و کردی

خدایاشکرت...❤️

اره ،،،بله،،،ابجی جان بعدش هم میگین نامزدم ازم سرد شده و.... خب ازش یه نظر خواهی میکردی ارزششو‌داشت 

علی،شیرازی🙏خداوندا قلب و روح وچشم مارا پر کن از صداقت، پاکی ،انسانیت🙏

منم الان دقیقا مشکلم همینه،دوست دارم بینی م رو عمل کنم ولی همسرم میگه من با قیافه ی الانت همینطوری دوست دارم،خواهرم عمل کرده قیافه ش خیلی تغییر کرده ،عالم و آدم تعریف میکنن ولی همسرم میگه قیافه ی نچرالش خیلی بهتر بود

اره ،،،بله،،،ابجی جان بعدش هم میگین نامزدم ازم سرد شده و.... خب ازش یه نظر خواهی میکردی ارزششو‌داشت& ...

اخه بارهابارها پرسیدم فدات توکامنت برا ی دوستامون گفتم

خدایاشکرت...❤️

منم الان دقیقا مشکلم همینه،دوست دارم بینی م رو عمل کنم ولی همسرم میگه من با قیافه ی الانت همینطوری د ...

اصن انگارکامل ازاول کوبیدم ساختم ک اینجورسردرفتارمیکنه

خدایاشکرت...❤️

بارهامرسیدم و راضی بود گفت مشکلی نیس عمل کن و فلان مشتاق بودحالا ازش پرسیدم مگ بهت نگفتم اجازه نگرفت ...

بگو من بهت احترام گذاشتم که نظرتو پرسیدم و گرنه خیلی راحت بدون اینکه بهت بگم میرفتم.

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
میگم عزیزم تو قسط نداری بکشیش؟ میشه ادرس بدی من بکشمش؟ عشقی ک با ی عمل کم میشه میخوااااام تاا روززز ...

اخه چرااین منطقی نیس چ حرف احمقانه ای میزنه خدایی غریبه شدی😔

خدایاشکرت...❤️