2777
2789
عنوان

بچم کرونا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 51 پست
ای خدا ..یعنی اینا دکتر آن من بردم برو بیمارستان دکتر شیخ مال اطفال ورداشته میگه چرا ۲نیم آوردین اش ...

عزیزم تو باید بچه رو میبری سریع متخصص ن اورزانس برای وضعیت های بحرانیه خواهر تب خیلی بالا اینا بچه رو میبردی متخصص تاالانم خوب شده بود الانم تا شنبه خواهر ک دکترا نیستن

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

ی پدی کاف مال سینه و ی استامینوفن داده فقط از دیشب دارم میدم ولی باحاله تب هم داره پاشو اش کردم.. نمدونم از داروخونه چی براش بگیرم🙁

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو باید بچه رو میبری سریع متخصص ن اورزانس برای وضعیت های بحرانیه خواهر تب خیلی بالا اینا بچه ر ...

همون دیگ بازم اگه یکی تجربه داشته باشه داروخانه دکتر داره میپرسی میگیری براش

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂
ای خدا ..یعنی اینا دکتر آن من بردم برو بیمارستان دکتر شیخ مال اطفال ورداشته میگه چرا ۲نیم آوردین اش ...

الانم بچه رو بخور بده اب هویج بهش بده سوب مایعات یکم بادوم رنده کن بریز روی اب جوش با نبات صبح زود بهش بده سینش نرم بشه نشاسته بهش بده سوب بلدرچین کبک اینا مقوین سیستم ایمنیش میره بالا کدو براش اب پز کن با یکم روغن زردچوبه بریز یه لیوان ابم بریز با شعله کم اماده شد بهش بده چیزی هم سرخ نکنی تو خونه بچه بدتر میشه

تا شنبه ک نمیتونم  دست رو دست بزارم🙁 اگه تجربه ای دارید بگید از دکتر داروخانه هم میپرسم

ی پدی کاف مال سینه و ی استامینوفن داده فقط از دیشب دارم میدم ولی باحاله تب هم داره پاشو اش کردم.. نم ...

عزیزم بچه من تبش خیلی بالا بود دکتر گفت فقط فقط دستمال نم دار بکش روی سینش با شکمش ک تبش بیاد بایین روی دست ها اینا بی فایدس

تا شنبه ک نمیتونم  دست رو دست بزارم🙁 اگه تجربه ای دارید بگید از دکتر داروخانه هم میپرسم

عزیزم ببر باز اوزانس شاید دکتر باشه شهر ما ک 24 ساعته دکتر های اورزانس درمانگاه ها هستن

بارانی چی بهش دادن؟منم برای بچم بگیرم طفلی نفس اش نمیاد خس خس میکنه تب بالا داره

آمپول دگزا زد،شربت سرفه با شیاف

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
شما دکتری دستور دارو میدید شاید اصلا برای این بچه این دارو نسازه دکتر باید تشخیص بده شما برای چی دست ...

عزیزم اول اینکه دعوا داری مگه؟درست صحبت کنید لطفا دوم اینکه من شعورم میرسه داروی بی خطر بگم،بعضی داروها عمومی هستن مثل استامينوفن که موقع درد میخوریم،من تلفنی به دکتر گفتم بچم خس خس داره بدون اینکه بچم رو ببینه گفت کتوتیفن بده،سوم اینکه من استارتر رو مجبور نکردم بچه من علائمش کپی استارتر بود دیدم نگرانه تجربم رو بهش گفتم اون خودش عقل داره که انجام بده یا نده

بعید میدونم کرونا باشه هنوز نوع جدیدش خ زیاد نشده احتمالا ویروس دیگه س الان فصل گرما، یامیوه های م ...

مطمئنم سرما خوردگی اصلااا نیس هواستون جمع کنید شما نگیرید دیشب خوب خوب بود از ساعت ۱نیم شب همچین تب سرفه خس خس کرد ۲نیم بیمارستان بودیم سرماخوردگی اصلاااا اینجوری تو ۲ساعت بچه رو نمیندازه