2777
2789
عنوان

بچم کرونا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم گرفت بعد دخترم ...خییییلی لنتیهههه چ کوفته ویروسه کروناس؟!سرماخوردگی ک بعید میدونم باشه.. چی ب ...

کرونابود واسه اون هشت روز اینا،

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
بچم بهمن اومیکرون گرفت،دکتر شربت ازیترومایسین داد و شربت سرفه پروسپان و سیتریزین

چقدر بهش میدادین مثلا روزی ۳وعده ؟.. آخ ک لجم میگیره از این دکترا استامینوفن داده انتِر خانم میگه کرونا دارو نداره هیچی ب بچم نداد نفس نمتونه بکشه ..ممنون میشم بگی برم از دارو خانه بگیرم🙏🙏🙏🙁

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂

آره عزیزم کروناس حتما ببرین متخصص اطفال ....منم جدیدا گرفتم تو داروخونه هم یه بچه چند روزه گرفته بود مامانش می گفت حتی نمیتونه شیر بخوره 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
آره خواهر زادم اینجوری بود تازه خوب شده نترس،اون تبشم خیلی بالابود

بارانی چی بهش دادن؟منم برای بچم بگیرم طفلی نفس اش نمیاد خس خس میکنه تب بالا داره

آتنایی در قالب آفرودیت 🪆🎭 ..و می شود تمام آنچه ک باید بشود ..حتی اگر بندگانش نخواهند.. تیکر رسیدن ب آرزوم 🎊🙂
شربت کتوتیفن (زادیتن) برای خس خس و سرفه خوبه دکتر به بچه من اینو داد خودت بگیر بده

آرام روزی چندبار چقدر بهش بدم؟

چقدر بهش میدادین مثلا روزی ۳وعده ؟.. آخ ک لجم میگیره از این دکترا استامینوفن داده انتِر خانم میگه کر ...

اکسیژن خونشو اندازه گرفت؟گلم ببخشید فک کنم نفس تنگی علاعم درگیری ریه باشه مطمعنا دارو باید میگرفتا

عزیزم حتما بچه رو ببر متخصص اطفال من اون هفته بچم گرفت بشدت حالش بد بود جوری ک از تب بچم بی حال شده بود  سینشم اینقدر خس خس میکرد خواهر اینقدر صدا میداد وای بچم عین خروس شده بود صداش بقول شما انگار داشت خفه میشد سینش هی صدا صدا بالل هم میاورد سریع بردم متخصص شربت سفکسیم با شیاف تب بر چون تبش بالا بود خیلی با شربت لوراتادین دمیترون داد بچم فرداش خوب شد سینش این اورزانس خواهر چی حالیشونه خواهر بچه رو ببر متخصص

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
اکسیژن خونشو اندازه گرفت؟گلم ببخشید فک کنم نفس تنگی علاعم درگیری ریه باشه مطمعنا دارو باید میگرفتا

یک سوکت زد به انگشت اش  ..خس خس اش قطع میشه ی دفعه میگیره ۱۰ دقیقه بکوب اینجوریه باز خوب میشه بعد ۱ساعت دوباره خس خس نفس کم میاره میشه🙁

سلام من وبچه هام گرفتیم خودم یک ماه درگیر بودم ولی بچه ها چند روزی تب داشتن وبعد سرفه 

اگه بتونی عسل طبیعی گیربیاری خیلی خوبه عسل کندو نه عسل که از کوه پیدا میکنن تقریبا کیلویی فکر کنم یک میلیون باشهیکم کند دم کن آبشو با عسل شیرین کن بده یا عسل وآبلیموی تازه وآب ولرم قاطی کن سرفه هاشو تسکین میده

اذهب البأس رب الناس
اشف و انت الشافی
لا شفا الا شفاؤک
شفا لا یغادر سقما

اگر اعتقاد داری سوره بقره بذار تو خونه پخش بشه هفت بار سوره حمد بخون فوت کن روی بچه 

آرام روزی چندبار چقدر بهش بدم؟

وای خواهر مگه دکتری شما دستور دارو میدی به ایشون عزیزم بچه باید متخصص  ببنه دارو بده سرخود ک خدایی نکرده بچه طوریش میشه دکتر ببینه بچه رو هرچی نیاز باشه میده بهش واقعا هرکی هرچی گفت میدی به بچت خواهر بعد فکر نمیکنی شاید این دارو اصلا برای این بچه نیاز نباشه شاید یه دارو دیگه بخواد بچه طوریش بشه وای نکن دختر

عزیزم حتما بچه رو ببر متخصص اطفال من اون هفته بچم گرفت بشدت حالش بد بود جوری ک از تب بچم بی حال شده ...

ای خدا ..یعنی اینا دکتر آن من بردم برو بیمارستان دکتر شیخ مال اطفال ورداشته میگه چرا ۲نیم آوردین اش ۷ دکتر میاددد😐😐😐😐😐🙁🙁🙁🙁🙁

شربت کتوتیفن (زادیتن) برای خس خس و سرفه خوبه دکتر به بچه من اینو داد خودت بگیر بده

شما دکتری دستور دارو میدید شاید اصلا برای این بچه این دارو نسازه دکتر باید تشخیص بده شما برای چی دستوذر دارو میدید نمیگید بچه مردم طوریش بشه شاید خورد بچه خدایی نکرده بدتر شد اون وقت چ کار کنه خواهش میکنم به هیشکی نگید چی بده چی نده به بچش اینو باید دکتر با توجه به شرایط بچه تشخیص بده