2777
2789
عنوان

شوهر خرم

1084 بازدید | 51 پست

همش میره تو اینستا دنبال دیدن این زنایی که با لباس زیر هستن

دلم میخواد لهش کنم آشغالو

چیکار کنم بنظرتو چه عکس العمی داشته باشم؟

از پیجی که دنبال کرده بود دوتا از عکساش که خانوما با ش ر ت بودنو فرستادم گفتم 

بیا دوست داری ببین😑

خوب کردم؟

شوهر شما ها هم دنبال این چیزاست یا فقط شوهر بی خود منه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری نمیتونی بکنی،چیکار میخوای بکنی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

شوهرم اینستا نداره الحمدلله

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

من که مجردم ولی همه ی مردا حتی اگه زن داشته باشن دنبال اینجور چیزان😐😐🤦🏻‍♀️

من ژلوفن کیم؟! 💊  نبود؟🤔  استامینوفن چی؟!😐   گل گاوزبون؟!☕  از این قرص جوشانا چی😐                                   خدایا دمت گرم....به ما رسید همه رو شفا دادی😏🤣         
همسر اسبق من نگا میکرد 

همینکارا رو کرد شد اسبق؟؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️