2777
2789
عنوان

المان

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 50 پست
شوخی میکنید دیگه؟ اونوریا دارن میان اینور؟

نه بخدا 

ایران در آینده ی نزدیک که الانم معلومه و شروع شده...امن تریت جایه دنیا میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حتما اگر بتونم کمکتون کنم خوشحال میشم 

میشه درخواستمو قبول کنی

خدا زمین رو گرد آفرید تا به انسان بگههمون لحظه ای که فکر می کنی به آخر دنیا رسیده ایدرست در نقطه آغاز هستی
بزو بابااا من اینجا امتیتتت ندارم همه در حال فرارن مریضم مگ نرمممم؟؟

برو کسی جلوت رو نگرفته این چه طرز برخورده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
نه بخدا  ایران در آینده ی نزدیک که الانم معلومه و شروع شده...امن تریت جایه دنیا میشه

عجب فکرکنم‌شما جز اصحاب کهف هستی نه اوضاع اقتصاد و میبینی نه ازادی و آرامش و....رو

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
گلم شما وکیل دارین؟

بله از طریق یه موسسه کار و پیگیری‌کردم ، قرار بود همسرم ویزا پیوست باشه ک نشد، فعلا باید تنهایی برم تا همسرمم‌بتونه بیاد

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
عجب فکرکنم‌شما جز اصحاب کهف هستی نه اوضاع اقتصاد و میبینی نه ازادی و آرامش و....رو

نه من فقط اخبار بی بی سی رو دنبال نمیکنم از بیرون اخبار رو میبینم

یه مشت بی سواد نشستن کلیپ میدن بیرون شماهم دلتون میخواد باور کنید...

قدرت ایران برای غرب آشکار هست ولی ایرانیا خود تحقیری دارن و هرچی رسانه ی غربی میخونه تو گوششون همونو باور دارن...اوضاع همحا بهم ریخته دو روز تحریم شدن مالیاتا رو چندین برابر کردن...خیلی طول نمیکشه بلاخره به چشم میبینین

بله از طریق یه موسسه کار و پیگیری‌کردم ، قرار بود همسرم ویزا پیوست باشه ک نشد، فعلا باید تنهایی برم ...

میتونین از ویکلتون ی سوال بپرسین؟ 

این ک اقامت اوسبیلدینگ شزایطش چیه تمکن مالیو میشه با حقوق داد و خابگاه داره؟

نه من فقط اخبار بی بی سی رو دنبال نمیکنم از بیرون اخبار رو میبینم یه مشت بی سواد نشستن کلیپ میدن بی ...

موفق باشی